Новини компанії
06.08.2010

"Укравтозапчастина" на виставці "День Поля-2010"

З метою поширення новітніх технологічних рішень в агропромисловому комплексі та для залучення сільгосптоваровиробників до широкого використання сучасних технологій і техніки, 22-23 липня відбулася міжнародна виставка "День Поля - 2010" на території Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування техніки і технологій для сільського господарства ім. Л. Погорілого в смт. Дослідницьке Васильківського району Київської області. Офіційне відкриття заходу відбулося 22 липня. Відкривав "День поля - 2010" Міністр аграрної політики України Микола Присяжнюк. Також у церемонії взяли участь керівники Київської області, профільного парламентського комітету, потужних аграрних підприємств, зарубіжних інституцій та організацій, представники дипломатичного корпусу.

ТОВ "Укравтозапчастина" представила на виставці декілька зразків сучасної техніки, серед якої були трактор МТЗ-82.1.26 з модифікованим сидінням, здвоєними колесами та удосконалений КИЙ-14102 з двигуном Д-245, 105 к.с., модифікованим сидінням, противагами передніми, противагами задніх колес, новим щитком приладів, тонованим склом і кондиціонером.

Головною відзнакою і родзинкою виставки була демонстрація техніки в роботі. Від ТОВ "Укравтозапчастина" у тест-драйві сільськогосподарської техніки були представлені FOTON-1454 з агрегатом ґрунтообробним дисковим (АГД-4,5Н), FOTON-1254 з універсальним дисковим агрегатом (УДА-3,1). МТЗ-82 заводської комплектації з подвоєними задніми колесами працював у полі з новим агрегатом для внесення добрив, а модифікований КИЙ демонстрував себе в роботі з подрібнювачем рослинних залишків шириною захвата 4,5 метри.

Для всіх охочих поглибити знання, під час виставки проводились тематичні "круглі столи", майстер-класи, наради та семінари.

Організатори заходу "День Поля - 2010" відзначили активну участь компанії "Укравтозапчастина" почесним дипломом.

"Укравтозапчастина" на виставці "День Поля - 2010"