Новини компанії
21.11.2023

Виставка Agritechnika 2023

Виставка Agritechnika 2023

 

Argo Tractors тріумфує на Міжнародній виставці Agritechnica 2023

У неділю 12 листопада 2024 року у Ганновері (Німеччина), на конкурсі «Трактор року 2023»  техніка Landini та McCormick отримали «подвійну» престижну міжнародну нагороду, якою відзначаються виробники техніки за високі досягнення та досконалість у галузі сільськогосподарської механізації. Так, Landini Rex 4-120GT RoboShift Dynamic посів перше місце в категорії «Кращий спеціалізований трактор», а McCormick X5.120 P3-Drive переміг в номінації «Кращий універсальний трактор».

Компактний, надійний, простий та водночас надсучасний трактор McCormick X5.120 P3-Drive є ідеальним універсальним помічником для щоденної роботи на фермі. Нова трансмісія PowerShift P3-Drive спеціально розроблена та виготовлена безпосередньо на Argo Tractors, має 36+12 або 48+16 передач з ходозменшувачем, з 3-ма базовими діапазонами по 4 роботизовані передачі у кожному.  

Зручності у керуванні надає ергономічний джойстик SmartPilot, який за допомогою функцій Auto PowerShift (APS) створює переваги при виконанні польових робіт у режимі AutoField та транспортних операцій у режимі AutoRoad.

Серцем трактору є  3,6-літровий, 4 циліндровий, 16-клапанний,  двигун FPT F36, стандарту Stage V з діапазоном потужностей  95-114 к.с. і максимальним крутним моментом від 395 до 460 Ньютон-метрів, який компактно вміщується у тракторі з колісною базою всього у 2354 мм.

Комфорт оператора забезпечується за допомогою функції Advanced Driving System+, яка включає розширені можливості рульового управління у поєднанні з пневматичною підвіскою кабіни.

В Україну поставляється брат-близнюк даного трактору - трактор Landini DT120, який є повним аналогом. Перша партія тракторів надійде в Україну у грудні 2023 року.

 

Вже традиційно багаторічний номер №1 у Європі представник модельного ряду Landini REX був представлений трактором Landini Rex4-120 GT Roboshift Dynamic, який високо підняв планку стандарту для спеціалізованих тракторів для виноградників і садів, ставши ще більш недосяжним для конкурентів.

Простий та зрозумілий, з трансмісією Roboshift, яка має 48 передніх та 16 задніх передач з електрогідравлічним перемикачем заднього ходу, якими можна керувати в автоматичному або послідовноперемикаючому режимі за допомогою джойстика SmartPilot Plus. Версія Dynamic включає опцію автономного водіння, яка дозволяє за допомогою інтегрованих датчиків автоматично паралельно їздити між рядами, а система Advanced Driving System ідеально підходить для поглинання нерівностей на місцевості та оптимізації роботи в полі та на дорозі.

Це перший спеціальний трактор з підвісною кабіною, яка разом із передньою віссю з регульованою гідравлічною підвіскою забезпечує рівень комфорту, що перевищує стандарти класу. Ефективність трактора в розумінні високої продуктивності, низького споживання палива та зниження викидів, забезпечується 2,9-літровим 4-циліндровим двигуном Deutz-AG Stage V.

Трактор на ринок України доступний для поставки під замовлення. 

ДодатокРозмір
mccormick_1.jpg58.74 КБ
landini_rex_1.jpg57.75 КБ