Новини компанії
22.07.2011

Підшипники СХ - якісний європейський продукт

Якісні європейські комплектуючі українському виробникові!

З початку 2011 року в асортименті нашої компанії було представлено промислову групу товарів торгової марки СХ, виробництва фірми Complex (Польща). За період продажу даної продукції тисячі наших клієнтів придбали дійсно якісний продукт, а разом з цим надбали надійного партнера в своєму бізнесі, який по справжньому дбає про якість представленої ним продукції, що забезпечує безперебійною роботою їх бізнес.

Асортимент продукції торгової марки СХ налічує більше 20 тис. найменувань і формується з таких основних груп товарів, як:

  • - Підшипники;

  • - Ремонтні автокомплекти маточини автомобілів;

  • - Привідні паси;

  • - Стопорні кільця;

  • - Хрестовини;

  • - Технічні ущільнення(Манжети);

  • Дана продукція використовується в паливній, електроенергетичній, металургійній, вугільній, машинобудівній, харчовій та легкій промисловості.

    За час співробітництва компанія Complex S.A. зарекомендувала себе як доброякісний виробник і постачальник надійної і якісної продукції, що підтверджено сертифікатами відповідності, але найбільшим підтвердженням якості є,насамперед, Ваше визнання даного продукту. Тому що, кожний виробник знає скільки коштує простій обладнання або його заміна в разі використання неякісних комплектуючих,кожний підприємець знає в скільки йому обійдеться брак асортименту на полицях його магазину і також кожний водій знає що може статися коли використовувати неякісні деталі в ремонті автомобіля.

    Таким чином, можна сказати, що компанія Укравтозапчастина дійсно піклується про фінансову стабільність та економічний розвиток своєї країни, забезпечуючи українських виробників надійними і якісними комплектуючими для технічного обслуговування свого обладнання.

    Динамічний розвиток напрямку, наші багатолітні знання та постійне розширення асортименту, дозволить Вам швидко поповнити полиці Вашого магазину чи складу. С приводу гуртових продажів, та індивідуальних замовлень даної продукції, просимо звертатися в центральний офіс ТОВ «Укравтозапчастина»

    Тел.(044)390-56-24

    e-mail: Horoshun@uaz-upi.com