Новини компанії
02.09.2013

Обери доступну якість Neste Premium 5W-40

 

 

В асортименті мастильних матеріалів Neste Oil з'явилося нове напівсинтетичне моторне масло для бензинових і дизельних двигунів легкових автомобілів і мінівенів - Neste Premium 5W-40 (API SL/CF, ACEA A3/B4).

Оберіть для свого автомобіля масло Neste Premium 5W-40, яке відмінно підійде як для нових двигунів, так і для двигунів з пробігом!

Neste Premium 5W-40 забезпечить двигуну Вашого автомобіля відмінний захист як при сильних морозах, так і при високих температурах протягом усього проміжку між заміною масла, захистить двигун від зносу і запобігатиме утворенню нагару.

Обираючи для свого автомобіля моторне масло Neste Premium 5W-40, Ви отримуєте продукт, що включає в себе пакет присадок нового покоління і дозволяє заощадити паливо. Змащування двигуна починається відразу ж після старту.

Neste Premium 5W-40- відмінний продукт, розроблений у Фінляндії для суворих північних умов, тому він буде бездоганно працювати в усіх регіонах як у сувору зиму, так і в спекотне літо! Запитуйте в найближчих автомагазинах
мережі ТОВ «Укравтозапчастина».