Новини компанії
25.02.2013

Зернові технології - 2013

12-14 лютого 2013 року у виставковому центрі "Київ Експо Плаза" відбулась Третя міжнародна виставка інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології-2013

Виставка об'єднала провідних операторів ринку - виробників та дилерів галузі у форматі спеціалізованої події. Було створено оптимальні умови для діалогу між керівниками, фахівцями сільськогосподарських підприємств, представниками влади та виробниками обладнання, техніки, насіннєвого матеріалу та засобів захисту для обміну сучасним досвідом та укладання контрактів. Реалізовано насичену ділову програму за участю відомих вітчизняних та іноземних експертів аграрного сектору.

На виставці було широко представлене обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, виробництва комбікормів, обладнання для елеваторів та хлібоприймальних пунктів, мукомельної, круп’яної промисловості, насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніка та технології для виробництва зернової продукції більш ніж 300 компаніями з України та зарубіжних країн, що посідають провідне місце на вітчизняному та міжнародному ринках.

На виставковому майданчику ТОВ «Укравтозапчастина» представила лінійку тракторів виробництва компанії Landini S. p. A. (Італія), сівалки GAMMA PLUS і SIGMA 5 компанії Sfoggia Agriculture Division (Італія), а також моторну, гідравлічну та трансмісійну оливи Neste (Фінляндія). У рамках виставки було проведено ряд ділових зустрічей та переговорів з представниками компаній-партнерів, що має позитивний вплив на розвиток ділових відносин та прийняття стратегічних рішень.