Новини компанії
16.08.2013

Завод АКОМ: «В ногу з сучасними технологіями!»

На ЗАТ «АКОМ» реалізується процес модернізації виробництва, запланований у рамках стратегії розвитку до 2015 року. Мета - подальше збільшення обсягів виробництва і підвищення продуктивності праці. Нині відбувається удосконалення лінії складання № 1, ведеться заміна діючого устаткування на сучасніше, автоматизоване - від компанії ВМ Rosendahl. Переналагодження устаткування проходить з безпосередньою участю фахівців компанії Rosendahl (Австрія).

Тепер процес виробництва АКБ повністю контролюється комп'ютерною системою управління. На кожній операції проводиться автоматичний, без участі оператора, багатоступеневий контроль параметрів продукту і процесу виробництва. Це забезпечить повне виконання вимог споживачів ОЕМ - великих автовиробників, таких як FORD, RENAULT, VW, MERCEDES та ін.

Устаткування дозволить виготовляти класичні стартерні АКБ, а також розширити асортимент інноваційними AGM акумуляторами, які широко застосовуються в автомобілях з системою «Старт-Стоп», що користуються все більшою популярністю.