Новини компанії
03.02.2012

З’їзд дилерів «Bosch»

За результатами роботи за 2011 р., менеджера зі збуту Сімферопольської філії Рябухіна А.А., як кращого менеджера з розвитку продажів АКБ Т. М. «Bosch», було заохочено поїздкою до Чехії (15-18 грудня 2011 р.) на завод по виробництву акумуляторів Bosch в Чеській Липі.

Разом з вісімнадцятьма українськими партнерами компанії вони відвідали найбільший завод цього профілю в Європі.

Чеські фахівці розповіли про історію підприємства, показали всі етапи виробництва, провели інформативні екскурсії по цехах заводу і розповіли про переваги для автомобілів акумуляторів Bosch.

Зокрема, українські гості познайомилися з особливостями технології PowerFrame. За рахунок принципово нової конструкції позитивної пластини, батарея забезпечує оптимальну електропровідність, а завдяки поліпшеним можливостям провідності - підвищену енергоємність. Застосування технології PowerFrame забезпечує значне збільшення стартовій потужності та тривалий термін служби акумуляторів.

Також була проведена конференція, у рамках якої гості були ознайомлені з новинками в асортименті та змогли обговорити питання, що їх хвилювали. Окрім виробничих потужностей, екскурсанти відвідали склад акумуляторів, з якого щомісяця відвантажується близько 1 млн одиниць продукції для усієї Європи.

Звичайно, поїздка не обмежилася знайомством з підприємством. Гостям з України було проведено екскурсію по історичній Празі, яку чудово прикрасили до Різдва.