Новини компанії
23.01.2018

Якість тракторів Foton підтверджено «Київавтодор»

Компанія «Укравтозачастина» провела поставку спеціально підготовленої снігоприбиральної техніки «Київавтодору» для житлових районів м.Києва.

Компанія «Укравтозачастина» провела поставку спеціально підготовленої снігоприбиральної техніки «Київавтодору» для житлових районів м.Києва. Адже ми знаємо скільки складнощів і проблем приносить наша зима, але зараз наші спецслужби зможуть оперативно боротися зі снігопадами. Продано 8 снігоприбиральних машин на базі трактора Foton, які завдяки своїй компактності і мобільності розраховані, в першу чергу, для прибирання тротуарів.

Трактори Foton FT 504 (50 к.с.) відрізняються легкістю і швидкістю управління, значною підйомної силою і зручністю технічного обслужіванія.Техніка була поставлена ​​в комплекті з навісним обладнанням, відвалом, щіткою, машиною для розкидання піску та світловою сигналізацією, згідно всім вимогам замовника , яку гідно оцінили як водії тракторів, так і мер Києва Віталій Кличко.

Якість Foton підтверджено «Київавтодором». На тлі машин відомих європейських марок, стоять і наші трактора Foton, це означає, що наша техніка нічим не поступається, адже для «Київавтодор» головне, щоб техніка не вийшла з ладу в самий не підходящий момент, в снігопади і морози.

Проводилися випробування і тест-драйви та вибір був зроблений. Фотон не підведе в будь-яких погодних умовах. Робіть вибір правильно.

В виготовленні кожної деталі і складання техніки використовується високоточне обладнання. Це дозволяє гарантувати виключення дефектів у виробах. Сьогодні компанія Foton випускає великий спектр тракторів і запасних частин. У конструкції виробів регулярно застосовуються інноваційні технології.

Укравтозапчастина разом з Foton (Lovol) надійний партнер на якого можна покластися.