Новини компанії
30.10.2017

Як правильно вибрати омивач для скла взимку

З настанням морозів в Україні багато автомобілістів задаються питанням - який омивач скла вибрати? Щоб не тільки забезпечити максимальну видимість на дорозі, яка істотно залежить від чистоти скла, але і не нашкодити своєму здоров'ю та деталям автомобіля.

Вибираючи омивач за температурними показниками, слід пам'ятати, що зимова погода дуже мінлива. Раптово похолодати може протягом лічених годин, а під впливом вологості, вітру, швидкості їзди і т.п. реальна температура зовні може бути на кілька градусів нижче, ніж показує бортовий термометр. Тому потрібно дуже уважно стежити за своєчасною заміною міжсезонних, розрахованих на теплу зиму омивачів, на більш морозостійкі аналоги. І абсолютно неприпустимо взимку розбавляти омивач водою, адже якщо мороз раптом посилиться, рідина в бачку просто замерзне.

Якісний омивач повинен бути виготовлений на основі натуральних компонентів, так як в процесі експлуатації авто випаровування омивача можуть потрапити в салон автомобіля.

Неякісні ж омивачі можуть містити метанол або ацетон, вдихання яких може викликати запаморочення, алергічну реакцію та ін. Якісний омивач повинен бути також безпечним для авто - не завдавати шкоди його металевим, скляним, гумовим і пластикових поверхнях. Це залежить від якості спирту, що входить до складу омивача.

Щоб бути впевненим у безпеці придбаного товару, омивачі найкраще купувати в спеціалізованих точках продажу, куди продукція надходить безпосередньо від виробника, що відповідає за якість свого продукту.

У магазинах компанії «УКРАВТОЗАПЧАСТИНА» можна придбати якісні омивачі торгових марок Аляска, Neste Oil, LIQUI MOLY, які підходять для будь-яких погодних умов. Є готові рідини, а також концентрат -80.