Новини компанії
09.11.2022

Виставка EIMA 2022

Виставка EIMA 2022

 

Сьогодні розпочала роботу найвідоміша і найбільша  сільськогосподарська виставка EIMA  в Італії, Болонья.  Міжнародне співробітництво, великий асортимент, новітні технології і широка аудиторія учасників- це складові успіху, які зробили болонську виставку-ярмарок орієнтиром для всіх робітників агротехнічного сектору.

Argo Tractors та бренд  Landini займають центральне місце на виставаці і  представляють передові продукти для стимулювання змін у секторі механізації сільського господарства.

TREKKER4 від Landini з кабіною буде представлений на виставці EIMA вперше, але також буде низка інших інновацій, представлених на останніх моделях асортименту, що підтверджує Landini як передовий бренд.

Landini REX4 буде представлений у різних версіях, а модель REX 4-120GT RoboShift номінована на звання «Трактор року 2023» у категорії «Кращий із спеціалізованих тракторів». Оснащений новою системою керування трансмісією, функцією Stop&Action, допоміжним рульовим управлінням (ADS – Advanced Driving System) і підвіщеною передньою віссю та кабіною.

 

Також буде Serie 6RS, тепер із напівроботизованою трансмісією, яка забезпечує перемикання передач у автомобільному стилі, і Serie 6H, абсолютний новачок із новою підвісною кабіною, яка пропонує переваги з точки зору зручності та комфорту. Не забувши про Serie 5 і 5-085, де ефективність і крутний момент поєднуються з економічністю.

 

 

Кожен трактор має новий унікальний  дизайн притаманний сім’ї Landini, розроблений Argo Tractors Style Centre.