Новини компанії
07.11.2013

Високоякісна автохімія та автокосметика виробництва США

Компанія «Укравтозапчастина» повідомляє своїх клієнтів про розширення асортименту автохімії и автокосметики, пропонуючи до уваги продукцію свого нового партнера –
Компанії «AGA».

Компанія AGA більш ніж 20 років займає лідируючі позиції на ринку автохімії, автокосметики і автоаксеcуарів. AGA почала свою історію у період формування цього ринку і з моменту створення є ключовим гравцем, що визначає його розвиток та задає стандарти у сфері асортиментної політики, просування товарів і співпраці з партнерами.

Сьогодні AGA успішно працює на ринках країн СНД, Росії, Балтії і Монголії. Компанія має розгалужену дилерську мережу, випускає під власними брендами якісну високотехнологічну продукцію.

Компанія AGA орієнтується на довготривалу та взаємовигідну співпрацю з партнерами, тому комплексно сприяє в організації і розвитку їхнього бізнесу. АGA одна з перших впровадила практику навчання персоналу партнерів, створивши для цього Учбово-технічний центр, а з недавнього часу - і систему дистанційного навчання через інтернет. Стимулюючи попит на свою продукцію, AGA проводить велику роботу по просуванню асортименту, поєднуючи комунікації через рейтингові ЗМІ федерального рівня з локальними акціями, що проводяться спільно з партнерами в регіонах.

AGA з упевненістю дивиться в майбутнє і не допускає компромісів у питаннях якості, рівня обслуговування клієнтів і вибору постачальників. AGA завжди досягає поставлених цілей і за будь-яких обставин підтверджує заслужене звання лідера.

HI-GEAR – ЕФЕКТИВНЕ РІШЕННЯ ТА ГАРАНТОВАНИЙ РЕЗУЛЬТАТ

Професійна автохімія з США, що займає лідируючі позиції на ринку. Засоби Hi-Gear гарантовано працюють, допомагають підтримувати автомобіль у належній формі і здатні відстрочити або замінити ремонт в автосервісі.

HI-GEAR

SMT2 – ПЕРЕМОГА НАД ЗНОШУВАННЯМ ТА ТЕРТЯМ

Високотехнологічна автохімія сменшує тертя та зношення поверхонь, що доторкаються в усіх вузлах автомобіля. Результати застосування засобів дивують навіть професіоналів.

SMT2

StepUp – ЗАВЖДИ НА КРОК ПОПЕРЕДУ

Сучасна високотехнологічна автохімія, ефективна і досить проста у застосуванні. Важлива перевага автохімії StepUp – професійний результат за розумну ціну.

StepUp

ER – ВИВІЛЬНЕННЯ ЕНЕРГІЇ

Кондиціонер металу ER — легендарний «Переможець тертя» — став родоначальником нового класу високоефективної автохімії. Більше 26 років на ринку. Мільйони позитивних відгуків!

ER

DoctorWax - РЕЦЕПТ ІДЕАЛЬНОГО РЕЗУЛЬТАТУ

Автокосметика DoctorWax — рецепт ідеального результату. Широка лінійка високоефективних засобів. Кожен засіб має чітку спрямованість. Автокосметика DoctorWax — ефективне рішення за розумну ціну.

DoctorWax

NANOX – БЛИСКУЧА ТЕХНОЛОГІЯ

Американська автокосметика NANOX вироблена з застосуванням нанотехнологій. Забезпечує ефективний догляд і надійний захист. Засоби NANOX легко наносяться і гарантують максимальний ефект при мінімальних зусиллях.

NANOX

DoneDeal – КЛЕЇ ОСОБЛИВОЇ МІЦНОСТІ

Високоефективні клеї та герметики отримали визнання професіоналів та автолюбителів. Широкий асортимент і високі споживчі властивості продукції DoneDeal роблять її однією з кращих пропозицій на ринку.

DoneDeal