Новини компанії
10.07.2017

Висока оцінка споживачів!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Високої оцінки удостоїлося акумуляторне виробництво «АКОМ» у автомобільних заводів ПАТ «АВТОВАЗ», «RENAULT» та «Форд Соллерс Холдинг». При цьому показники заводу не просто відповідають нормативним значенням, а й перевершують їх.

  • Керівництво «Форд Соллерс Холдинг» відзначило професійну роботу «АКОМ» щодо забезпечення якості продукції, що підтверджується відсутністю в поточному році повернення акумуляторних батарей з причин браку.
  • Компанія «RENAULT», підбиваючи підсумки півріччя, відзначає поліпшення показників «АКОМ» в усіх напрямках інтегральної системи оцінок. Окремо автозаводом відзначено високу якість продукції: показник РРМ, що відображає частку виробів, які не відповідають вимогам, в загальній кількості випущеної продукції з розрахунку на 1 млн. Виробів, менше нормативного на 26,5% (14,7 при нормативі 20).
  • Особливою гордістю для акумуляторного виробництва стали показники, досягнуті у співпраці з ПАТ «АВТОВАЗ». Вперше за історію існування АТ «АКОМ», досягнутий найвищий результат - 100 балів з 100 можливих за «АВТОВАЗовскою» системою оцінки постачальників, що включає такі критерії як організація поставок, якість продукції, перспективність і лояльність підприємства.

Дуже символічно, що такі значні досягнення співпали з 15-річним ювілеєм «АКОМ». Своїми результатами «АКОМ» доводить, що акумуляторна продукція може задовольняти найвищим вимогам найбільших транснаціональних автовиробників.