Новини компанії
08.08.2017

«Укравтозапчастина» прийматиме участь в Міжнародній агропромисловій виставці «AGROEXPO-2017»,

ТОВ «Укравтозапчастина» прийматиме участь в Міжнародній агропромисловій виставці з польовою демонстрацією техніки «AGROEXPO-2017», яка буде проходити 20-23 вересня 2017 року в місті Кропивницький (КІРОВОГРАД).

AGROEXPO - наймасштабніша в Україні (100 000 м²) спеціалізована виставка аграрної техніки і технологій, яка дозволяє компаніям-експонентам демонструвати повну номенклатуру продукції для АПК. Щорічно у виставці беруть участь близько 470 профільних вітчизняних та іноземних компаній. Унікальною особливістю AGROEXPO є можливість побачити роботу техніки в польових умовах на полігоні для показів площею 60 000 м².

В свою чергу компанія Укравтозапчастина представить широку лінійку імпортних та вітчизняних тракторів та сільгосптехніки ,а також великий вибір акумуляторних батарей, моторних олив, мастильних матеріалів, шини до легкових та вантажних автомобілів ,а також шини до тракторів та СХТ європейської якості. Також на виставці представиться можливість побачити в роботі на демонстраційній ділянці техніку італійського виробника Landini.

Вперше компанія Укравтозапчастина відкриває послугу тест драйв . Учасникам і відвідувача виставки будуть представлені переваги та технічні можливості сільськогосподарської техніки різних світових виробників.

З нетерпінням чекаємо на зустріч з Вами на виставці!