Новини компанії
18.09.2012

"Укравтозапчастина" на виставці "Агро-2012"

З 5 по 8 вересня 2012 на території Національного комплексу "Експоцентр України" було проведено XXIV Міжнародну агропромислову виставку-ярмарок "АГРО-2012".

Мета проведення виставки "АГРО-2012" - забезпечення становлення інфраструктури аграрного сектору економіки України, презентація унікальних можливостей українського аграрного ринку, посилення впливу на науково-технічне і технологічне оновлення агропромислового виробництва, стимулювання розвитку прозорого конкурентного середовища для українських виробників, просування їх продукції на внутрішні і зовнішні ринки.

У експозиціях виставки "АГРО-2012" були широко представлені усі галузі сільського господарства: рослинництво і агрохімія, ветеринарія і тваринництво, харчова, переробна і рибна промисловість, сільськогосподарське машинобудування, новітні технології: автоматизація, управління, альтернативна енергетика. Демонструвалася робота техніки для агропромислового комплексу, проводилися покази племінних тварин і птахів, устаткування для виробництва біопалива, досягнення аграрної науки.

Під час роботи виставки "АГРО" проводилися випробувальні стендові покази роботи сільськогосподарських комплексів, техніки та устаткування, спеціалізовані конференції і семінари, майстер-класи, круглі столи, переговори за участю українських товаровиробників і їхніх зарубіжних партнерів.

ТОВ "Укравтозапчастина" у числі великих національних компаній, що брали участь у виставці, приготувала до показу техніку власного виробництва, а також продукцію наших партнерів. На двох виставкових майданчиках ТОВ "Укравтозапчастина" (загальною площею більш ніж 450 м²), було представлено продукцію наступних виробників тракторів і сільськогосподарської техніки: РУП "МТЗ" (Білорусь), Foton (Китай), Landini (Італія), АТ "Молдагротехніка" (Молдова), ДП "Минойтівський ремонтний завод" (Білорусь), а також продукцію Тракторного заводу ТОВ "Укравтозапчастина" (у т.ч. експериментальну версію моделі трактора Кий- 14102). Крім того, наша компанія продемонструвала потенційним покупцям різноманітну сільгосптехніку, навісне устаткування та мастильні матеріали "Neste Oil" (Фінляндія)