Новини компанії
07.09.2009

Тракторному заводу виповнилось 7 років

5 вересня тракторному заводу "Укравтозапчастина" виповнилось 7 років. Свою історію тракторний завод розпочав з 6 квітня 2002 року, коли фахівці компанії приступили до реконструкції виробничих приміщень заводу "Ленінська кузня", що виготовляє морські кораблі. Вже через 6 місяців, 5 вересня 2002 року, з конвеєра Тракторного заводу зійшов перший трактор. На сьогоднішній день виробничі потужності заводу становлять 4000 тракторів у рік, випуск здійснюється по ліцензії ВО "Мінський тракторний завод". За час роботи на тракторному заводі освоєно випуск тракторів модельного ряду МТЗ 80/82, а також більше 45 модифікацій на їх базі. До тракторів пропонується широкий спектр сільгоспмашин і спецтехніки для застосування в сільському та лісовому господарстві, дорожнім будівництві та комунальній сфері

У 2006 році був представлений новий вітчизняний трактор КИЙ-14102 тягового класу 1,4 із двигуном 105 кінських сил. Це універсально-просапний трактор, зовні облицьований пластиком. За бажанням замовника може комплектуватися могутнішим двигуном, здвоєними колесами, кондиціонером, магнітолою та іншими додатковими опціями. Згодом завод перетворився на провідного виробника в Україні, щорічно випускаючи більше 40% всіх тракторів у країні.

До цієї річниці від дня заснування підприємства, керівництво і колектив ТОВ "Укравтозапчастина" хотіли б щиро поздоровити Тракторний завод й побажати довгих років заводу і його колективу. Нехай і надалі всі Ваші починання супроводжує удача!

Тракторний завод "Укравтозапчастина"