Новини компанії
10.01.2018

Трактор Landini Powerfarm 90

Компанія «Укравтозапчастина» пропонує до вашої уваги новий трактор Landini Powerfarm 90. Рік випуску 2018

Landini Powerfarm 90 Компанія «Укравтозапчастина» пропонує до вашої уваги новий трактор Landini Powerfarm 90-ПРОДУКТ СУЧАСНОСТІ

Характерними відмінностями тракторів лінійки Powerfarm Cab та Platform є сучасний дизайн та надійність. Нові екологічно безпечні двигуни Perkins серії 1104D, що встановлюються на трактори Powerfarm, відрізняються від інших низькою витратою палива та високим запасом крутного моменту. Двигуни відповідають стандарту Tier 3 та Tier 0 і встановлюються залежно від моделі та уподобань кінцевого споживача. Особливостями двигунів Perkins є передові системи впорскування палива та підготовка робочої суміші, завдяки чому досягається оптимальне дозування палива, його змішування та згоряння, і, як наслідок, покращується ефективність та економічність.

Модульна стандартна трансмісія складається з трьох діапазонів та чотирьохшвидкостей на кожному діапазоні. В поєднанні з механічним синхронізованим реверсом у кінцевому результаті отримується 12 швидкостей вперед та 12 назад. Стандартна трансмісія може бути обладнана понижуючим або підвищуючим редуктором чи ходозменшувачем (на замовлення). У результаті на виході досягається 24 передачі вперед та 12 назад. У разі встановлення понижуючого редуктора досягається максимальна швидкість трактора (30 км/год), а у разі замовлення підвищуючого редуктора отримується стандартна швидкість трактора (40 км/год). Підресорене регульоване сидіння оператора та спеціальний дизайн капоту трактора забезпечують бездоганну оглядовість при маневруванні.

Новинка сучасності сьогодення, з потужним двигуном,кабіною з оглядністю 360° та багатьма плюсами :