Новини компанії
04.04.2013

ТОВ «Укравтозапчастина» пропонує мастильні матеріали AKCELA

 

 

 

 

 

 

 

Повідомляємо, що цього року між компаніями ТОВ «Укравтозапчастина» і Petronas Lubrikants Poland Sp.zoo укладено договір на прямі поставки мастильних матеріалів ТМ AKCELA.

У 2000 році, Case IH, один з найважливіших гравців на світовому ринку з виробництва тракторів і сільськогосподарських машин вибирає Petronas Lubricats в якості ексклюзивного партнера. На доказ тісного співробітництва Petronas Lubricants розробляє Akcela, нову марку серії продуктів, створеної, щоб задовольнити технічні вимоги мастильним матеріалам машин Case і Steyr. Продукти Petronas Lubricants, завдяки своєму досвіду в даній сфері, відповідають новітнім технічним вимогам.

Зараз фірма Petronas Lubrikants є світовим лідером на ринку мастильних продуктів для сільськогосподарської техніки та регіональним лідером ключових сегментів ринку масел.

AKCELA – це мастильні матеріали високої якості з відмінними в'язкісно-температурними характеристиками. Його використання дозволяє утримувати всі системи в чистоті, що запобігає утворенню шлаків та відкладень на робочих вузлах, засмічення фільтрів, а також забезпечує оптимальний об’єм і швидкість подачі масла до агрегатів. Масло дбайливо доглядає за машинами, подовжуючи термін їх експлуатації. У нас ви знайдете лінійку масел AKCELA, рекомендованих для застосування і в сільськогосподарській, і в будівельній техніці від CASE.