Новини компанії
24.01.2013

ТОВ «Укравтозапчастина» - офіційний представник виробника автокамер ТМ«Kabat»

Компанія «Kabat» – польський виробник автокамер з 1983 року, на даний момент є лідером на європейському ринку. Велика увага при виробництві продукції приділяється якості. Насамперед, за допомогою системи управління якістю ISO – визначена, задокументована система, що дозволяє дієво та одночасно керувати багатьма аспектами, шляхом впровадження та реалізації єдиної політики. В компанії «Kabat» такими аспектами є: орієнтованість на клієнта, об’єднана з функціонуванням системи управління якістю, захисту середовища, а також безпекою праці.

Плануючи подальшу відповідність виробничих процесів, а також постійне підвищення якості обслуговування клієнтів, було запроваджено норми ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 та PN-N 18001:2004.

Компанія має повністю обладнану дослідницьку лабораторію, яка працює цілодобово. Аналізи сумішей проводяться безперервно. Якість продукції затверджена реєстром та постійністю результатів. Тому дуже рідко трапляється відмінність певної партії від зразків, отриманих у лабораторії.

Усі продукти, що пропонуються споживачам, проходять повний контроль якості на кожному етапі виробництва перед його допущенням до торгового обороту.

Контроль якості виробів включає:

  • лабораторні випробування сумішей та виробів (у разі продажу сумішей, після проведення усіх лабораторних випробувань видається сертифікат якості);
  • контроль напівфабрикатів на окремих етапах виробництва на відповідність технологічній документації (усі дані з контролю зберігаються в комп'ютерній системі і уважно аналізуються);
  • контроль якості камер і фасонних виробів (методом зовнішнього огляду кожної виготовленої одиниці, який проводиться на посту контролю якості).

Під час впровадження системи управління якості велику увагу приділяли самоконтролю над виконанням окремих операцій кожним оператором, згідно вказівок технологічної документації виробу.

Компанія «Kabat» виробляє камери для сільгосптехніки, легкових та вантажних автомобілей. Детальніше з асортиментом продукції Ви можете ознайомитись у торгових представництвах ТОВ «Укравтозапчастина».