Новини компанії
28.08.2014

Співпраця з ТОВ «Лукойл Лубрікантс Україна»

ТОВ «Лукойл Лубрікантс Україна» і ТОВ «Укравтозапчастина» домовились про співпрацю в галузі розвитку продажів масел «ЛУКОЙЛ» на території центральної частини України, що включає в себе Київську, Чернігівську, Черкаську та Кіровоградську області. Разом з цим, фірмова продукція «ЛУКОЙЛ» буде представлена у власній мережі роздрібних магазинів Компанії «Укравтозапчастина», яка забезпечує покриття по всій території України. В рамках угоди передбачаються поставки моторних, трансмісійних та індустріальних масел «ЛУКОЙЛ» на адресу представників лінійного і мережевого роздробу, промислових підприємств, а також станцій технічного обслуговування на території вищевказаних регіонів.

Партнерство з ТОВ «Укравтозапчастина» дозволить ТОВ «Лукойл Лубрикантс Україна» зміцнити свої позиції на ринку мастильних матеріалів України, заручившись рекомендаціями і підтримкою лідера в сфері продажу запасних частин і комплектуючих до різного виду авто, мото та комерційної техніки.

Товариство з обмеженою відповідальністю ТОВ «Лукойл Лубрікантс Україна» є найбільшим імпортером мастильних матеріалів на територію України. Продукція Компанії виробляється на потужностях 11 заводів, розташованих в 6 країнах по всьому світу. Асортимент Компанії здатний задовольнити потреби будь-якого виду техніки та обладнання. Продукція ТМ «ЛУКОЙЛ» отримала світове визнання таких авторитетних асоціацій як: API (Американський Інститут Нафти), АСЕА (Європейська Асоціація Автомобільних Виробників), а також масла мають допуски і схвалення від більш ніж 300 провідних автовиробників. Все це дозволяє Компанії «ЛУКОЙЛ» утримувати лідируючі позиції не тільки на ринку України, але і активно нарощувати свою світову присутність.