Новини компанії
24.09.2014

Шини «Aufine» в асортименті компанії

Раді повідомити про розширення асортименту нашої компанії шинами провідного китайського виробника «Aufine».

Виробничі потужності компанії «Aufine» розміщені в мальовничому місті Китаю – Циндао, що є центром вітрильного судноплавства. З моменту заснування, головна мета компанії – це забезпечення надійності, комфорту і радості водіння для автолюбителів в усьому світі, шляхом виробництва продукції високої якості з використанням передових технологій.

Компанія «Aufine» реалізує якісний менеджмент у сферах розвитку, вибору сировини, виробництва, контролю якості, перевірки, тестування, логістики та сервісу продажів. Для безпеки транспортування вантажів і перевезення пасажирів компанія «Aufine» надає високоякісне обслуговування на шляхах Азії, Європи, Америки, Африки, Океанії.

Компанія створила серію продуктів для різних типів транспортних засобів і будь-яких дорожніх умов: тривале швидкісне пересування на дальні відстані в цілях економії палива, довгострокове використання в різних дорожніх і погодніх умовах на середньодальні відстані або тривале використання на дорогах змішаного типу. Спираючись на передові технології, обладнання для виробництва, перевірки та тестування міжнародного рівня, а також найкращим чином задовольняючи різні вимоги водіїв, поставляючи одні з найякісніших шин, «Aufine» досягла високого визнання на міжнародній арені.

Продукція «Aufine» має сертифікати: DOT, GCC, ECE, REACH, ISO9001, TS16949, E-MARK, S-MARK, SONCAP, INMETRO, LATU, НОМ тощо. Компанія постійно розширює мережу продажів шин, наразі охопивши більше сотні країн і регіонів Азії, Європи, Африки, Північної та Південної Америки.

З питань придбання звертайтеся до торгової мережі компанії.