Новини компанії
21.09.2009

Семінар від заводу ВАТ "Мотордеталь-Кострома"

19 вересня компанію ТОВ "Укравтозапчастина" відвідали гості з Росії, фахівці заводу "Мотордеталь-Кострома". Представники заводу провели одноденний технічний навчальний семінар для фахівців нашої компанії.

Основною темою семінару був розгляд причин появи дефектів, методи попередження, а також усунення несправностей. Начальник відділу зовнішніх рекламацій ВАТ "Мотордеталь-Кострома" Расцветаєв Олександр Валерійович розповів про діяльність і про продукцію підприємства, яка виробляється із застосуванням нових матеріалів, про вдосконалювання технології лиття й механічної обробки деталей, а так само про постійне впровадження нових виробничих технологій. На даний момент продукція "Мотордеталь" відповідає нормам Євро-3, але вже розпочато роботу з освоєння деталей для двигунів відповідно до норм Євро-4. Також розглянули конструкторсько-технологічні рішення, спрямовані на збільшення ресурсу продукції, що випускається. Наприкінці дня, коли всі питання були розглянуті, фахівці заводу відповіли на питання учасників і обмінялися думками.

Завод був заснований у 1972 році як спеціалізоване підприємство з виробництва гільз циліндрів, поршнів і пальців поршневих. Сьогодні завод є провідним постачальником деталей циліндропоршневої групи першої комплектації на найбільші моторобудівні конвеєри Росії й країн СНД.