Новини компанії
14.07.2015

Розширення асортименту ТОВ «Укравтозапчастина» продукцією ПАТ «ПААЗ»

У світлі останніх подій на ринку України, з'явилася потреба у якісному гальмівному обладнанні. Керуючись цим, було прийнято рішення поповнити асортимент торгової мережі
ТОВ «Укравтозапчастина»
продукцією національного виробника ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод».

Наслідуючи тенденції розвитку європейського автомобілебудування, ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод» постійно оновлює і розширює асортимент своєї продукції. Пневмоапарати підприємства повністю відповідають вимогам Правил № 13 ЄЕК ООН до апаратів пневмопривода АТС.

Гальмівні апарати з індексом «100» виготовляються за ліцензією німецької фірми «WABCO» на спеціалізованому німецькому обладнанні і функціонально, а також за габаритними, приєднувальними розмірами і за якістю не відрізняються від аналогів, виготовлених на підприємствах фірми «WABCO».

Пневмоапарати власної розробки з індексами «11», «12», «13» і «14» спроектовані і виготовляються на відповідному рівні з урахуванням вимог автомобільного стандарту
ISO/TS 16969:2009.

ПАТ «ПААЗ» має акредитовану випробувальну лабораторію, що дозволяє, як на етапі підготовки виробництва, так і при періодичних контрольних випробуваннях серійної продукції, робити оцінку її надійності і довговічності, перевіряти працездатність в умовах граничних температур, вібрацій, а також перевіряти пило і вологозахищенність пневмоапаратів, оцінювати вживані матеріали, напівфабрикати і комплектуючі вироби.

Споживачами продукції ПАТ «ПААЗ» на сьогодні є: ПАТ «АвтоКрАЗ», ПрАТ «Чернігівський автобусний завод», ПрАТ «Бориспільський автозавод», ВАТ «АЗ «УРАЛ», ВАТ «Мінський автомобільний завод», ТОВ «Горьківський автозавод», ТОВ «Павлівський автобусний завод», ТОВ «Лікінський автобусний завод», ПАТ «Харківський тракторний завод», ПО «Мінський тракторний завод», ВАТ «Кіровський завод» (м. Санкт-Петербург), а також ряд підприємств, що виготовляють причепи та спецтехніку.