Новини компанії
19.12.2012

Результати тестування та ресертифікації гальмівних колодок DAfmi INTELLI

Завершено піврічне тестування гальмівних колодок INTELLI для MERCEDES-BENZ Sprinter, VW Crafter, BMW 5 серії і SSANG YONG Actyon. До закінчення зазначеного терміну пробіг тестованих автомобілів склав 8-10 тис. км. Підсумки випробувань підтвердили результати незалежного тестування гальмівних колодок для автомобіля Ford Focus II на базі лабораторії «Випробувального центру продукції автомобілебудування» (м. Москва): гальмівні колодки INTELLI - кращі за дискозберігаючими властивостями та температурною стабільністю фрикційних характеристик.

Система менеджменту якості (СМЯ) заводу «ДАФМІ» успішно пройшла ресертифікаційний аудит на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2008. Фахівці QSCert - Ukraine B.V. привітали керівництво компанії DAfmi з успішною ресертифікацією та підкреслили, що завод « ДАФМІ» вже втретє підряд успішно проходить аудит. Цьому сприяє чітке дотримання на підприємстві процесних підходів, що описані в системі менеджменту якості і прагнення компанії відповідати потребам ринку.

Також інформуємо Вас, що з листопада в роздрібній мережі можна придбати гальмівні колодки INTELLI для мікроавтобусів CITROEN Jumper, FIAT Ducato і PEUGEOT Boxer, популярних моделей автомобілів BMW та інших іномарок. Уся продукція виготовлена за технологією SAVE DISC TECHNOLOGY. Головна перевага цих виробів - зниження зносу гальмівного диска у 2-4 рази залежно від умов експлуатації автомобіля.