Новини компанії
21.09.2022

Rex 4 Electric - новий компактний «гібрид» Landini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Rex 4 Electric - новий  компактний «гібрид» Landini

    Італійський виробник тракторів AgroTractors виводить на ринок новий екологічний та економічний трактор в сегменті садових тракторів - Rex 4 Electric.

    Ключовою інновацією новинки  є електричний передній привід з незалежними колесами, «плаваюча» підвіска кабіни напічкана електронікою та нова напівавтоматична коробка передач зі зручним джойстиком – все це надає Rex 4 кращої керованості, більшого комфорту і водночас простоту експлуатації.

    Уся система нового трактору контролюється PMS (Power Management System), яка керує роботою усіх пристроїв, включаючи акумулятор, двигун і генератор через відповідні інвертори.

    Трактор оснащений дизельним двигуном потужністю 110 к.с. , який використовує генератор і акумулятор для живлення двох передніх електродвигунів.

    Завдяки технологічним вдосконаленням, економія пального на такому тракторі сягає 10% , а водій відчуватиме на 15% менше вібрації під час керування. Блок керування самостійно регулює «плаваючий» режим в залежності від грунтів. Перемикання передач здійснюється за допомогою джойстика.

    Модель доступна під замовлення.