Новини компанії
01.04.2014

Поповнення асортименту шин: бренд GALAXY

Компанія «Укравтозапчастина» представляє лінійку сільськогосподарських та індустріальних шин від індійського виробника GALAXY

Шини GALAXY - це один із еталонів шинної індустрії. Ці шини є лідерами в своєму сегменті по якості та можливості застосування на різних видах сільськогосподарської та індустріальної техніки.

GALAXY – широковідомий і загальновизнаний індійський бренд, що належить шинному гіганту – компанії ATG, товарообіг якої складає більш ніж 600 мільйонів доларів США в рік. Продукція компанії представлена в більш ніж 115 країнах. Компанія має центри обслуговування на 6-ти континентах.

GALAXY від ATG - це 1200 висококваліфікованих працівників, більш ніж 2200 дилерів, що борються за перевагу і якість обслуговування протягом 60 років. Основними принципами роботи компанії ATG є чітке бачення майбутнього і глибока віра в подолання всіх перешкод.

На сільськогосподарських угіддях, лісових масивах або будівельних майданчиках – усюди шини GALAXY демонструють найкращі експлуатаційні характеристики.

GALAXY – це інноваційна розробка, розрахований дизайн, високоякісний хімічний склад гумової суміші та компетентне обслуговування.

Компанія ATG постійно розширює асортимент своєї продукції, використовуючи найсучасніші технології виробництва. За останні два роки представлено більш ніж 225 нових моделей. Ці розробки стали результатом активної роботи науково-дослідних центрів. Якісні параметри шин перевірені в лабораторіях і на випробувальних полігонах. Уся продукція відповідає міжнародним стандартам якості.