Новини компанії
21.05.2018

По маслу до Буковеля разом!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ТОВ "Укравтозапчастина" спільно з ТМ "Neste" презентує акцію "По маслу до Буковеля!"

 

  • Клієнт, що придбав продукції марки Neste, загальним об’ємом понад 20 т, отримує запрошення на 2 особи. За домовленістю у випадку відсутності 2-ї особи період перебування 1-ї особи збільшується удвічі з внесенням відповідних коригувань для цієї особи у розважальну програму;
  • Клієнт, що придбав продукції марки Neste, загальним об’ємом понад 10 т, але менше 20 т отримує запрошення на 1 особу;
  • Клієнт, що придбав продукції марки Neste, в об’ємі від 5 до 10 т за умови приросту по об’єму у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року не менше ніж на 50%, приймає участь у розіграші одного з 10 запрошень на проведення спільного відпочинку на курорті Буковель.

 

Більш точні дати будуть визначені та доведені пізніше.

 

Підведення підсумків та оголошення результатів здійснюється до 17.12.2018 року. Інформація про переможців розміщується на сайті www.uaz-upi.com на сторінці «Акційні пропозиції».

 

*Організатор акції бере на себе витрати на: проживання протягом 3-х діб в готелі не нижче 3*, харчування (сніданок та вечеря), розважальну програму протягом 3-х днів (катання на лижах або рибна ловля або пригоди на квадроциклах або інше – відповідно до програми перебування, яка буде доведена безпосередньо на місці з урахуванням погодних умов).