Новини компанії
28.11.2012

Новинки асортименту «Roadshine»

Асортимент ТОВ «Укравтозапчастина» поповнено новими моделями вантажних шин ТМ «Roadshine»

З серпня 2011 року ТОВ «Укравтозапчастина» є ексклюзивним представником бренду «Roadshine» в Україні. За цей час шини «Roadshine» зарекомендували себе, як продукт високої якості та зайняли гідне місце на ринку вантажних шин в Україні, постійно набираючи популярність серед споживачів.

Головною запорукою популярності шин «Roadshine» є, насамперед, якість та довговічність, досягнуті завдяки модернізації виробничого обладнання та ретельному контролю безпосередньо за процесом виробництва. Перевагою виробника є наявність власної сировинної бази. Інвестувавши у 2000 році 12 млн. дол. США у обладнання для обробки сировини, компанія вийшла у лідери серед постачальників каучукової суміші, задовольнивши потреби відомих світових виробників шин, заводи яких розташовані в Китаї.

Відтепер асортиментний ряд шин «Roadshine» поповнився новими розмірами - 12.00R20 RS602 та RS617, що дає змогу оцінити їх переваги власникам автомобілів КАМАЗ, МАЗ та КрАЗ.


RS 602,                              RS 617         

Модель RS 602 рекомендована для використання на рульовій осі автомобіля, в умовах експлуатації на автошляхах та по бездоріжжю. Міцні плечові зони забезпечують рівномірність зношування протектора та підвищують зчеплення автомобіля з дорогою.

Модель RS 617 рекомендована для використання на ведучій осі автомобіля, в умовах експлуатації на автошляхах та по бездоріжжю. Широкі бокові канавки та масивні блоки розроблені для надійного зчеплення з дорогою та захисту від пошкоджень.