Новини компанії
27.06.2012

Новинка в асортименті акумуляторних батарей

У асортименті акумуляторних батарей Т.М. «Bosch» з'явилися акумулятори для мобільного та резервного енергозабезпечення Bosch L4, Bosch L5 DeepCycle, Bosch L6 DeepCycle AGM

Власники автофургонів, будинків на колесах і катерів, та й просто дачники, особливо цінують незалежність і близькість до природи. У той же час необхідні комфорт та безпека. Робота кондиціонера, телевізора, системи навігації та інших споживачів електроенергії повинна бути надійною.

Акумулятори Bosch L4, Bosch L5 Deep Cycle и Bosch L6 Deep Cycle AGM відрізняються високою потужністю, виключною стійкістю до циклів заряду-розряду, безпекою і надійністю функціонування.

Необхідно відзначити, що цей вид аккумуляторних батарей застосовується широко не тільки для мобільного енергозабезпечення, але і в якості резервних джерел електроенергії. Для такого застосування необхідно додаткове обладнання, що перетворює постійний струм напругою 12 вольт на змінний струм напругою 220 вольт. Таким обладнанням є інвертор або перетворювач напруги. Великий вибір інверторів напруги на російському ринку дозволить забезпечити постійним харчуванням не тільки невелику дачу або просторий котедж, а й промислові будівлі і установки.

Можливо такий варіант резервного забезпечення і буде трохи дорожчий за звичайні паливні генератори, але вже точно значно скоротить експлуатаційні витрати вже протягом першого року експлуатації, не буде настирливо шуміти, споживати паливо і смердіти вихлопними газами.

Всі акумулятори Bosch L4, Bosch L5 Deep Cycle и Bosch L6 Deep Cycle AGMмають додаткову характеристику що описується буквами RC.

Reserve Capacity ( RC ) - резервна ємність акумулятора. Це індивідуальна характеристика кожного акумулятора, що визначає період часу, протягом якого розряд акумулятора не впаде нижче 10,5 вольт при розряді акумулятора споживачем потужністю 25 ват. Говорячи по-простому, як довго зможе горіти лампочка в 25 ват. Як правило, вказується у хвилинах.