Новини компанії
20.01.2012

Нові шини від виробника ВАТ "Дніпрошина"

 

Повідомляємо, що цього тижня стартують продажі легкових автошин медіум сегменту виробництва ВАТ «Дніпрошина», а саме: Pioneer Satoya i Samurai Satoya

 

Автошина Samurai Satoya

Автошина Samurai Satoya

Рисунок протектора з стрілоподібним центральним ребром, ромбоподібними шашками і змінними за площею блоками плечових зон сконструйований з максимальною довжиною утворюючих крайок зчеплення. Більше 1600 тонких щілиноподібних прорізів «ламелей» в елементах протектора при прискоренні, гальмуванні, русі на поворотах в зимових умовах багаторазово підсилюють ефект зчеплення за рахунок додаткових крайок. Схема отворів "гнізд" під шипи побудована так, що по сліду ошипованої шини «SATOYA SAMURAI» при проходженні по льоду залишається по 8 доріжок з кожного боку від центру протектора. Забезпечуючи надійне зчеплення, що знижує пошкодження дорожнього полотна та шумовий ефект. Можлива експлуатація без шипів протиковзання.

Автошина Pioneer Satoya

Автошина Pioneer Satoya

Літня шина серії SATOYA швидкісної категорії «H» (210км /год) з оригінальним дорожнім направленим рисунком протектора поєднує відмінні динамічні характеристики, а також стійкість у всьому діапазоні швидкостей, аж до максимальної.

Суцільний центральний окружний блок протектора з У-подібними канавками змінного перерізу, що не закриваються під дією навантаження, і широкі окружні канавки забезпечують стабільну курсову стійкість на сухій і вологій дорозі, зводять до мінімуму ефект аквапланування. Фіксований нахил канавок з відкритим виходом у плечову зону, крім ефективного відводу води, мінімізує шум повітряного потоку і забезпечує комфортну їзду. Оформлення боковин поєднує інформативність з сучасною технічною естетикою.