Новини компанії
07.03.2014

Нові літні шини Fullrun

Спеціально до початку літнього сезону в асортименті компанії з’являться шини від китайського виробника Fullrun

Літні шини Fullrun призначені для використання на легкових автомобілях та мікроавтобусах, мають відмінну курсову стійкість та зчеплення на сухому та мокрому дорожньому покритті. Шини вигідно відрізняються від аналогів виробництва країн СНД.

Fullrun - китайська компанія, яка займається виробництвом шин. Головним чином, покришки Fullrun виробляються для легкових, вантажних, легковантажних автомобілів і позашляховиків, експортуються в різні країни світу. Сировина ж, навпаки, імпортується, в основному, з інших країн. Важливо відзначити, що компанія також виробляє покришки і під іншими торговими марками, а ще вона виступає агентом більше 100 брендів від 56 китайських фабрик.

У січні 2009 року компанія була обрана переможцем в номінації «Якість 2008» в раді Китаю зі сприяння міжнародній торгівлі провінції Shandong. У лютому 2009 року компанія «FULLRUN» отримала статус «Ключового Культурного і Промислового Бренду - експортера в Qingdao». У 2010 році завод був удостоєний звання високотехнологічного підприємства, і з цього моменту компанія піднімається на новий, більш високий етап розвитку.

Незважаючи на досить низький рівень цін, якість шин Fullrun залишається достатньо високою.


Fullrun SUPER-HP, Fullrun SUPER-PCR, Fullrun SUPER-WL

Fullrun SUPER-HT, Fullrun SUPER-C