Новини компанії
21.08.2017

Нові акумуляторні батареї від відомого світового виробника Exide Technologies

Компанія «Укравтозапчастина» починає поставки нових акумуляторних батарей від відомого світового виробника Exide Technologies

Компанія Exide Technologies, представлена більш ніж в 80 країнах, має 120-річний досвід роботи і є одним з найбільших світових виробників свинцево-кислотних акумуляторних батарей. Компанія розробляє новітні технології зберігання енергії для автомобільного і промислового ринку. Провідні виробники автомобілів, вантажівок і навантажувачів довіряють компанії Exide Technologies, як постачальнику оригінального устаткування для комплектації своїх виробництв. Автомобілі відомих виробників Jaguar, Land Rover, VW, Skoda, Hyundai, TOYOTA, Skania, Volvo Trucks сходять з конвеєра з акумуляторами виробництва Exide.

АКБ Hagen входять в лінійку брендів Exide, тобто символізують собою якість і надійність відомого виробника за більш доступною для покупців ціною.

Німецький бренд Hagen має більш ніж 80 річну історію. Протягом якої успішно випускають промислові тягові і звичайні стартерні АКБ. Hagen є одними з найбільш популярних АКБ в Німеччині. У Exide два основні шляхи розвитку власних продуктів:

  • Інноваційні технології, застосовувані в лінійці
  • Перевірені часом традиційні рішення

У виробничому процесі використовуються як давно і успішно зарекомендували себе технології кальцинування пластин акумуляторів, що дозволяють зменшити саморазряд і рівень втрати води, так і новітні, серед яких запатентована технологія Carbon Boost, а також ряд інших унікальних рішень розроблених компанією Exide Technologies.

Все АКБ доповнюються сучасної кришкою, яка має відмінним газовідводом. Всі процеси виробництва приведені у відповідність з міжнародними нормами і виконуються під високим контролем якості, прийнятого в Exide Tehnologies.

В асортименті компанії «Укравтозапчастина» є в наявності АКБ для легкових, комерційних і промислових автомобілів. Компанія «Укравтозапчастина» є офіційним дистриб'ютором Exide Technologies і в свою чергу має ексклюзивне дистриб'юторство на поставку бренду Hagen.