Новини компанії
26.02.2009

Нове життя для трактора

Ваш вірний помічник трактор МТЗ 80/82 вже добряче зношений за 8-10 років,має жалюгідний вигляд і часто виходить з ладу? Купити новий в даний час не маєте можливості, а ремонтувати виллється теж в значну копійку? Тракторний завод ТОВ "Укравтозапчастина", який з 2002 року випускає трактори МТЗ 80/82 та КИЙ 14820/14102, залюбки візьме на себе Ваші турботи по ремонту та вдихне нове життя у трактор. І це вам буде коштувати вдвічі дешевше, та ще й гарантійний термін 1 рік або 1000 годин наробітку отримаєте на додачу.

Перевагою такого ремонту є те, що з самого початку, коли трактор потрапляє на завод для ремонту, йому проводиться повна попередня дефектація і визначається об'єм ремонтних робіт. По бажанню Ви можете бути присутні при повному розбиранні техніки - для визначення загального об'єму робіт та витрат по запчастинам. Відремонтувати або замінити на заводі можуть всі деталі в Вашому тракторі.

Трактори МТЗ 80/82, виробником яких є ТОВ "Укравтозапчастина", і які пропрацювали рік або більше, мають можливість також пройти повну дефектацію, при якій кожен вузол буде відкриватися, щоб виявити скриті дефекти. Буде здійснено регулювання, фарбування, прийомно-здаточні випробування. І на трактор знову надається гарантія 1 рік або 1000 годин наробітку.

За Вашим бажанням трактор може бути модернізований. Тобто на нього може бути встановлений 105-ти сильний двигун з турбонадувом та гідрооб'ємне рульове керування. Можлива зміна моделі з МТЗ 80.1 на модель МТЗ 82.1. Зовнішній вигляд і кабіна в середині теж можуть бути осучаснені - це: пластикове облицювання, тонування скла, встановлення нового щитка приладів з електронним тахоспідометром та встановлення додаткового обладнання - такого, як кондиціонер, ходозменшувач.

І ось Ваш трактор вже не впізнати, бо він як новенький. З такою технікою будь-які мрії можливо здійснити, виконати складні задачі, збільшити об'єм робіт та прибутку.