Новини компанії
12.05.2011

Нова гільзо-поршнева під торговою маркою «КМЗ»

На прилавках підприємства ТОВ "Укравтозапчастина" з'явилася нова гільзо-поршнева під торговою маркою«КМЗ» (КАМСЬКИЙ МОТОРНИЙ ЗАВОД).

Продукція заводу вже більше 7 років представлена на території України, але не всі мають про неї чітке уявлення. Мета цієї статті - усунути інформативну помилку, а завдання філій ТОВ "Укравтозапчастина" - забезпечити присутність якісної поршневої на всій території нашої країни.

ТОВ ««Камський моторний завод»- завод з міста Набережні Челни - батьківщини вантажного автомобілебудування колишнього СРСР, а нині Росії. Підприємство досить молоде, йому ледь виповнилося 10 років, проте, за такий короткий час Камський моторний завод зарекомендував себе, як постачальник якісної поршневої.

Що ж послужило і дало такий поштовх стрімкому розвитку заводу? Ми вважаємо, цьому сприяло, те що:

  • Будівництво заводу було розпочато з нуля. Відсутність старої матеріальної бази, і установка найсучаснішого обладнання (HAAS (США), Noltina, Mammut і ADVANTECH (Німеччина), Shafer і Faseco), дозволило істотно знизити витрати на виготовлення продукції, покращивши при цьому її якість. Встановлені верстати на підприємстві дозволили досягти відхилень параметрів не більше ніж на 0,0001 мм (продукція конкурентів у сфері циліндро-поршневої, що присутня на території України, таких параметрів не має).
  • Яким не було б обладнання, на ньому мають працювати професіонали. Сусідське розташування з «заводом двигунів КАМАЗ», дозволило почерпнути корисний досвід. Навчання персоналу, дало можливість виростити грамотних фахівців, які забезпечують найвищу якість продукції Камського моторного заводу

З початку існування заводу, акцент було зроблено на ЯКІСТЬ і технологію виготовлення продукції. Підтвердженням чого, є проходження контролю. Так, за допомогою унікального приладу і комп'ютерної програми фірми Kolbentechno (Німеччина), ведеться контроль геометрії поршня, а для контролю рівня шорсткості використовуються профілограф-профілометр з програмою комп'ютерного контролю, як наслідок - забезпечується надійна і довга робота пари «поршень-гільза». Усі заміри залишаються у пам’яті комп’ютера для контролю ВТК. Щоб захистити свою продукцію і своє ім'я на ринку гільзо-поршневої, Камським моторним заводом була розроблена нова ступінь захисту. Упаковка поршневих груп додатково захищається від несанкціонованого розкриття. На кожній упаковці поршневих груп з'явилася наклейка. На нерозкритій упаковці логотип «КМЗ» і напис «Опломбировано» (SECURITY STRIP). Після відкриття упаковки на наклейці з'являється малюнок «шахматка». Цілісність наклейки гарантує, що поршнева група Камського моторного заводу дійшла до покупця укомплектованою на заводі і попередньо не розкривалась. Захисні наклейки, що гарантують цілісність упаковки застосовують провідні світові виробники поршневих груп.

Недивно, що при такому рівні виробництва і технологій, «Центром Незалежних Експертних Оцінок» було підтверджено відповідність виробництва Камського моторного заводу систем якості ІСО 9001-2001. Камський моторний завод сертифікований системою "Евро-Регистр" у відношенні якості "виробництва запасних частин для автомобілів, тракторної і сільськогосподарської техніки". Таким чином, якість циліндро-поршневої КМЗ отримало офіційне підтвердження.

Зараз, у асортименті ТОВ "Укравтозапчастина" представлені такі товари:

Зробіть наголос на Якість у виборі ЦПГ. Як кажуть, «скупий платить двічі», але ціни у мережі ТОВ "Укравтозапчастина" приємно здивують навіть «скупого»!