Новини компанії
28.11.2014

Neste Turbo LXE - вибір професіоналів

Компанія Neste Oil відома світу не лише як найбільша нафтопереробна компанія в північних країнах, але і як значний виробник високотехнологічних базових масел, зареєстрованих під власною торговою маркою NEXBASE®, і мастильних матеріалів.

Мастильні матеріали Neste Oil виготовляються лише з високоякісних базових масел і присадок та втілюють у собі найдосконаліші технології. Кожна партія контролюється на різних стадіях виробництва - адже масло, що заливається в двигун, повинно повністю відповідати стандартам якості.

Ефективний захист і безперебійна робота сучасного двигуна

Двигуни сучасних автомобілів та спецтехніки стають з кожним роком складнішими за своєю конструкцією, тому й до моторних масел ставиться все більше вимог. Вони повинні допомагати економити паливо, краще захищати двигун і підтримувати його продуктивність.

Компанія Neste Oil, маючи досвід виробництва мастильних матеріалів протягом десятків років, розробила лінійку моторних масел Neste Turbo LXE спеціально для двигунів великовантажних автомобілів та спецтехніки. Масла цієї серії відповідають сучасним вимогам основних світових виробників двигунів. Водії комерційної техніки або «професіонали», так їх називають у Фінляндії, вибирають масла Neste Turbo LXE. На сьогодні близько третини двигунів великовантажних автомобілів у північній Суомі працюють саме на маслах цієї лінійки.

Масла лінійки Neste Turbo LXE постійно вдосконалюються, вони розроблені не просто для використання в даний час, але і з великим запасом на майбутнє.

При необхідності, масла цієї лінійки можна використовувати і для бензинових двигунів, згідно позначеним класифікаціями ACEA і API, що робить їх вдалим вибором для змішаних парків техніки.

Надійна якість в умовах Півночі

Для легкого пуску двигуна на морозі масло повинне володіти кращими параметрами, ніж ті масла, які розроблені для Центральної Європи. Neste Turbo LXE відмінно захищає двигун при холодному запуску, оскільки розроблене в Фінляндії, де температура може опускатися взимку до дуже низьких значень. При низьких температурах це масло залишається текучим, легко прокачується і швидко надходить до всіх вузлів змащування.

Унікальні присадки цього масла очищують двигун, оберігають його від зносу і допомагають знизити експлуатаційні витрати.

Миючі та диспергуючі присадки в сучасних моторних маслах не дозволяють опадам і нагару скупчуватися в двигуні і залишають чистими масляні канали. Необхідно пам'ятати, що кислотні компоненти, вода і забруднення можуть бути видалені з масла тільки шляхом його заміни. Тому правильний підбір моторного масла і заміна його в розумні терміни - найдешевший спосіб продовжити життя вашого двигуна і знизити витрати на техобслуговування.

Свідомий вибір професіоналів

Масло Neste Turbo LXE - усвідомлений вибір професійних водіїв важкої техніки в багатьох країнах. Використовуючи це масло, ви можете бути впевнені в надійному змащуванні двигуна вашого автомобіля і бездоганною його роботі навіть у дуже складних умовах експлуатації. Лінійка продуктів Neste Turbo LXE підходить як для великовантажних автомобілів, так і для будівельної техніки з продовженими інтервалами заміни.

Синтетичне масло Neste Turbo LXE 10W-40, напівсинтетичне Neste Turbo LXE 10W-30 або мінеральне Neste Turbo LXE 15W-40 - дізнайтеся у свого постачальника або на сайті Neste Oil в розділі Рекомендації щодо застосування мастильних матеріалів яке з них найкраще підходить саме для вашого двигуна.