Новини компанії
06.09.2012

Neste Oil Rally Finland 2012

Фінський етап Чемпіонату світу з ралі (WRC) називається "Neste Oil Rally Finland".

Neste Oil Rally Finland, прохoдить в центральній частині Фінляндії в околицях міста Ювяскюля в кінці липня - початку серпня. Фінський етап викликає інтерес багатьох уболівальників, адже недарма його іноді називають "Grand Prix гравійних доріг".

Ралі існує з 1950-х років. Починаючи з цього часу і до 1994 року воно було відоме під назвою «Ралі тисячі озер». У 1994 році ралі отримало першого титульного спонсора, яким стала компанія Neste. Тоді ж і відбулися зміни в назві ралі.

Популярність у світі цього ралі набуло завдяки неймовірно високій середній швидкості, там є багато пагорбів для стрибків і мальовниче розташування спец. ділянок серед фінських лісів і озер. Це найбільший за чисельністю ралійний захід, що щорічно проводиться у Північній Європі, сотні тисяч глядачів щороку відвідують ралі.

У місті Ювяскюля завершився фінський етап WRC Neste Oil Rally Finland 2012. Перемогу в ньому черговий раз здобули французькі гонщики Себастьян Леб і його штурман Даніель Єлена. У впертій боротьбі вони виграли у Міккі Хірвона 6.1 секунд, який слідував за ними по п'ятах. Третім на фініші був Ярі-Матті Латвала з відставанням від лідера в 35 секунд.

Себастьян Леб:

«Я щасливий. Перемога у Фінляндії - це завжди щось незвичайне. Це особливе ралі з приголомшливими спец. ділянками. Величезні трампліни, надвисокі швидкості ... виграти тут, випередивши двох фінських пілотів, що сидять зараз по обидві сторони від мене - це просто здорово».

У цьому році відвідати Neste Oil Rally Finland вдалося двом кращим продавцям мастильних матеріалів Neste Oil ТОВ «Укравтозапчастина» за підсумками першого півріччя 2012 року: директору Ніжинського філіалу Чепелі Миколі та інженеру 2-ї категорії Черкаської філії Керекеша Андрію.

Інженер 2-ї категорії Черкаської філії ТОВ «Укравтозапчастина» Керекеша Андрій:

«Щиро вдячний Neste Oil за запрошення відвідати Фінляндію!

Дуже вражений турботою та комфортом, яким оточила компанія своїх гостей. Приємно бачити, що Neste Oil турбується не тільки про споживачів за кордоном, а також може організувати зустріч своїх найкращих дистриб’юторів у Фінляндії та дати можливість відвідати Фінський етап Чемпіонату світу по ралі Neste Oil Rally Finland.

ТОВ «Укравтозапчастина» працює з цим брендом лише один рік, але за цей час Neste Oil зарекомендувала себе надійним та серйозним партнером. Наші споживачі теж не лишилися байдужими до продукції Neste Oil, про що свідчать збільшення обсягів продажу мастильних матеріалів даної торгової марки на території України. Компанія ТОВ «Укравтозапчастина» й надалі планує співпрацю з Neste Oil для задоволення потреб українського споживача та насичення ринку якісною продукцією. Висловлюю величезну подяку Neste Oil за приємні емоції та гарний настрій!»