Новини компанії
27.07.2011

Мастильні матеріали Neste Oil - це вибір професіоналів!

З червня цього року в асортименті компанії
ТОВ «Укравтозапчастина» з'явилася продукція під торговою маркою «Neste Oil». Поставки здійснюються безпосередньо з Фінляндії, так як був підписаний договір дистрибуції з компанією Neste Markkinointi Oy.

Neste Oil Oyj - нафтопереробна компанія, основна діяльність якої сконцентрована на розробці і виробництві високоякісного та екологічно чистішого транспортного палива та його реалізації. Торговий оборот Neste Oil в 2009 році склав 9,6 млрд. євро. Компанія переробляє на своїх комбінатах близько 15 мільйонів тонн нафтопродуктів на рік. У компанії працює близько 5000 чоловік. Акції компанії Neste Oil котуються на біржі NASDAQ OMX в м. Хельсінкі. Neste Oil входить до числа ста найбільш фінансово стійких, соціально та екологічно відповідальних компаній в світі (згідно з рейтингом Global 100).

Діяльність Neste Oil поділяється на три напрямки:

Нафтові продукти

 

Поновлюване паливо

 

Роздрібний продаж нафтопродуктів.

 

 

 

Основні види продукції, що випускається - бензини, дизельне паливо, пічне паливо, мазут, авіаційне паливо, судновий дизель, базові масла, бітуми, розчинники, LPG, широкий спектр мастильних матеріалів, а також компоненти для виробництва моторного палива.

Аргументи на користь мастильних матеріалів Neste Oil

  • Neste Oil є не тільки найбільшим виробником палива в Північній Європі, а й одним з провідних виробників високотехнологічних Nexbase® базових масел (PAO и EHVI), які є основою сучасних високоякісних мастильних матеріалів.

  • Мастильні матеріали вищої якості Neste Oil виготовляються в основному з власних базових масел Nexbase ®. Ці мастильні матеріали втілюють в собі найдосконаліші технології як стосовно автомобільних, так і до промислових масел.

  • Базові масла Nexbase ® використовуються у всьому світі для виготовлення високоякісних синтетичних моторних і трансмісійних масел. Клієнтами Відділу Базових масел Neste Oil є як всесвітньовідомі глобальні виробники мастильних матеріалів, так і великі регіональні виробники.

  • Антифрикційні (витримують тертя) і термостійкі (витримують високі температури) базові масла Nexbase ®, створюють разом з ефективними присадками найкращий мастильний матеріал.

  • Виробники присадок відіграють важливу роль у розвитку технологій виготовлення двигунів, тому що вони розробляють все досконаліші технології виготовлення присадок. Головні виробники присадок в світі: Infineum, Lubrizol, Oronite і Afton.Neste Oil провадить активну спільну роботу з виробниками присадок.

  • У розробці мастильних матеріалів Neste Oil враховані суворі північні умови з дуже великими сезонними перепадами температур. Запуск і робота техніки в арктичних умовах висувають до мастильних матеріалів набагато жорсткіші вимоги ніж, наприклад у Центральній та Південній Європі.

  • Мастильні матеріали Neste Oil розробляються і тестуються у Фінляндії.

Шляхом правильно підібраного мастильного матеріалу Neste Oil, ви зможете забезпечити:

  • легкий запуск двигуна в холодних умовах (при будь-яких умовах експлуатації),

  • найкращий захист від зносу, що, в свою чергу, продовжить життя Вашому двигуну,

  • максимальні періоди заміни масла, встановлені виробниками двигунів,

  • економію палива.