Новини компанії
13.02.2012

Компанія DAfmi почала виробляти гальмівні колодки для ZAZ Forza!

 

ZAZ Forza

Гаряча новина для власників ZAZ Forza! Відтепер в асортименті компанії DАfmi не лише гальмівні шланги, а ще й гальмівні колодки для передньої осі цього автомобіля. Інші виробники фрикційних виробів аналогічної продукції поки що не пропонують: оперативно реагувати на оновлення вітчизняного автопарку сьогодні можуть лише ті підприємства, які мають у своєму складі повноцінний технічний відділ, дослідницьку лабораторію та власний натурний стенд для проведення випробувань. Саме таким, на відміну від багатьох профільних підприємств в країнах СНД, є завод DАfmi.

Не минуло й місяця, відколи компанія DАfmi у черговий раз підтвердила статус підприємства з високим рівнем організації технологічних і бізнес-процесів: стала офіційним постачальником гальмівних шлангів на конвеєр ZAZа по зборці новеньких ZAZ Forza. Відтепер фахівці DАfmi налагодили випуск гальмівних колодок для даного автомобіля. Ця продукція випускається у виконанні INTELLI (D 411Е по каталогу підприємства), тобто фрикційна суміш, з яких вони складаються, не містить сталевих волокон. Це гарантує високі гальмівні характеристики накладок і, як мінімум у 2 рази, знижує зношення гальмівного диска.

Як і усі вироби ТМ INTELLI, гальмівні колодки для ZAZ Forza мають паз і скоси на поверхні фрикційної накладки, а з боку опорної пластини оброблені шаром протишумової мастики та оснащені датчиком зносу.

Усе це в комплексі забезпечує нормальне тепловідведення, швидку приробітку елементів гальмівної пари, високу ефективність та гідну комфортність гальмування.

Найближчим часом гальмівні колодки INTELLI для ZAZ Forza з'являться на прилавках магазинів автозапчастин в Україні, а згодом - і за її межами.