Новини компанії
19.02.2013

Ідеї корисних, функціональних подарунків до 23-го лютого!

Шановні покупці! Ми пропонуємо Вам ідеї корисних, функціональних подарунків до 23-го лютого! Незабутній і потрібний подарунок для кожного чоловіка-автолюбителя - зарядні пристрої Bosch С3 і Bosch С7.

Кожна річ потребує турботи і піклування, і Ваш автомобіль - не виключення. Зарядні пристрої С3 і С7 від Boschзначно спрощують і прискорюють зарядку акумуляторів автомобіля. Крім того, вони чудово підходять для підтримки заряду на мотоциклах, автомобілях або човнах, якщо вони не використовуються регулярно.

  • Проста і безпечна зарядка і підтримка заряду акумулятора на необхідному рівні;
  • Зарядний пристрій для усіх типів свинцево-кислотних батарей;
  • Збереження попередніх налаштувань.

У 2011 році зарядні пристрої С3 і С7 отримали нагороду RedDot за простій і ергономічний дизайн. Тепер Bosch зробив роботу обох зарядних пристроїв ще простіше: з'явилася функція збереження останніх налаштувань, у комплектацію входить зарядний кабель із запобіжником.

Нові функції дозволяють швидко і просто перезаряджати батареї автомобіля. Коли зарядний пристрій відключений(від електричної мережі або від акумулятора), нова функція пам'яті зберігає останні налаштування до нового підключення. Наприклад, якщо перебої з напругою перервали процес заряджання, то зарядний пристрій продовжить свою роботу в тому ж режимі, як тільки енергопостачання буде відновлено.

Новий кабель, що складається з двох частин, дозволяє зарядному пристрою залишатися підключеним до машини під час відключення зарядки від мережі. Додатковий запобіжник тієї частини, яка підключена до автомобіля, гарантує, що кабель не спалахне, і не виникне коротке замикання, навіть у разі ушкодження.

Зарядні пристрої С3 і С7 оснащені кнопкою центрального управління, яка дозволяє легко регулювати усі налаштування. Завдяки досконалій ергономіці і новій концепції безпеки, у нових пристроях вдалося практично повністю виключити помилку користувача.

Пристрої підходять для різної техніки

Зарядні пристрої С3 і С7 можуть працювати в автоматичному режимі з усіма типами свинцево-кислотних батарей - від класичної акумуляторної батареї стартера з рідким електролітом до батарей, виготовлених за технологією AGM. Модель С3, яка працює з батареями від 6 до 12 вольт, ідеально підходить для обслуговування маленьких скутерів, мотоциклів і легкових авто. Модель С7 для 12 - і 24-вольтных батарей підходить для великих мотоциклів, автомобілів і фургонів. Нові зарядні пристрої Bosch можна використовувати також для зарядки зовнішніх портативних батарей, батарей для будинків на колесах і човнів.

Безпечна та надійна підзарядка

При використанні зарядних пристроїв Bosch можна забути про усі проблеми, пов'язані з іскро творенням або ушкодженням електронних систем автомобіля в результаті перенапруження. Вбудований захист від переполюсовки гарантує, що при кріпленні затисків до неправильних клем акумулятора, зарядний пристрій оповістить користувача про помилку за допомогою червоного сигналу.

Цикл зарядки почнеться тільки тоді, коли усі налаштування будуть вибрані правильно. У останньому випадку індикатор перемикається на зелене світло і починається зарядка. Пристрої Bosch можна використовувати у режимі постійного підключення, щоб підтримувати заряд акумулятора в сезонних транспортних засобах на належному рівні.

Регенерація глибоко розряджених батарей

Зарядний пристрій С7 працює у трьох режимах: режим обслуговування, живлення і регенерації. Остання функція дозволяє регенерувати глибоко розряджену батарею(наприклад, якщо ви випадково залишили на ніч включені габаритні вогні).

У режимі живлення модель С7 працює як блок живлення, на 13,6 вольт, і дозволяє підтримувати роботу, наприклад, електричної сумки-холодильника. Крім того, вона може виконувати функцію тимчасового замінника батареї, оскільки у разі повного відключення акумулятора (для заміни, наприклад) блоки управління багатьох сучасних автомобілів обнуляють налаштування.

Практичні аксесуари

Заряднийпристрій С7 поставляється зі зручним кріпленням на стіну. У комплекті з моделлю С3 йде монтажний гачок, який дозволяє під час зарядки повісити пристрій на або поблизу автомобіля.