Новини компанії
16.03.2010

Факти і цифри про компанію "Fenox"

У січні 2010 року ТОВ "Укравтозапчастина" підписала дилерський договір з білоруською компанією "Fenox". І тепер у всій мережі філій представлена якісна продукція за доступними цінами. Лозунг нашого нового компаньйона звучить: "Fenox робить Ваш автомобіль краще!", і ми раді вам у цьому допомогти, наші дорогі покупці.

Що ми знаємо про компанію "Fenox" та її продукцію? Відзначимо те, що компанії виповнилося 20 років. Заснована вона у 1989-м році і свій шлях починала з виробництва систем автогідравліки. У даний момент виробничі площі становлять 112 000 кв.м., випускається понад 5 000 найменувань продукції, які становлять приблизно 50 млн. виробів у рік! Здавалося б, куди йде така кількість запасних частин? Відповідь проста, "Fenox" поставляє свою продукцію на конвеєри AUDІ, VW, Skoda, SEAT, Peugeot, Renault, Cіtroen, УАЗ, Сеаз, МАЗ. Допуск на європейські конвеєри свідчить про високу якість продукції, що випускається заводами корпорації.

Компанія має сертифікати ІSO 9001:2000 - система управління якістю, ІSO/TS 16949 - об'єднаний сертифікат якості виробників вузлів і агрегатів для світової автомобільної промисловості. Тільки про систему допуску до світового гіганта VW ходять легенди, підкріплені німецькою педантичністю до всіх параметрів. Компанія поставляє 37% продукції відомим маркам Lucas (TRW), ATE, LPR, які у свою чергу є постачальниками на ряд великих автоскладальних заводів. Не виключено, що на вашому авто можуть бути встановлені гальмові колодки TRW, зроблені нашим партнером. Делегація ТОВ "Укравтозапчастина" добре знайома з виробничими потужностями компанії і ми із упевненістю можемо заявити, що на тих самих конвеєрах з однієї сировини виходить продукція для поставки як на складальні заводи, так і для автомаркету.

На ринку України продукція присутня більше 18-ти років, майже з моменту заснування компанії. Колишній автолюбитель напевно знайомий з гідроциліндрами гальм і зчеплення "Fenox" - це візитна картка компанії. За двадцять років "Fenox" пройшов шлях від моновиробника гідроциліндрів до мультивиробника комплексних систем і автокомпонентів.

На даний момент корпорація "Fenox" може порадувати автолюбителів таким різноманітним асортиментом продукції, як:

Із чого виробляється вся продукція? Всі постачальники комплектуючих виробів і матеріалів мають сертифікати якості ІSO 9001. Лиття чавуну і сталі поставляється винятково з підприємств Франції, Німеччини, Іспанії, Польщі.

Що особливо імпонує в підході компанії - організація дозволяє не переплачувати за виробничу марнотратність, адже вся продукція виробляється на новому сучасному обладнанні. Автоматизація випуску продукції і мінімум людського фактора дозволяють досягти майже 100% відсутності браку. Так що не варто втрачати свій шанс придбати продукт "німецької" якості за доступною ціною.

Слідкуйте за подіями та новинками, що з'являються, на наших сайтах. А також чекайте спільних акцій від ТОВ "Укравтозапчастина" і корпорації "Fenox".