Новини компанії
03.12.2013

Додаток для iPhone і iPad від Bosch допоможе легко підібрати необхідну акумуляторну батарею

Кожного зимового сезону у багатьох автолюбителів виникає необхідність заміни АКБ на своєму авто. Відтепер підбір нового акумулятора можливий за допомогою смартфону і не складе труднощів з додатком «Акумуляторні батареї Bosch».

Його інтерфейс простий і інтуїтивно зрозумілий: вказавши лише марку і модель автомобіля, об'єм двигуна і його тип, користувач отримує список усіх можливих варіантів АКБ з описом технічних характеристик і переваг. Додаток здійснює пошук по усіх лінійках акумуляторів Bosch. Після вибору відповідної батареї користувач може зберегти короткий кодовий номер або повний артикул для того, щоб товар було простіше знайти в роздрібному продажі. Крім того, за допомогою додатка можна переконатися в тому, що придбана акумуляторна батарея підходить до конкретної моделі автомобіля.

Нове застосування доступно також і користувачам офф-лайн: досить один раз встановити його на свій смартфон або планшет, щоб мати доступ до інформації у будь-який слушний час.

Цей проект продовжує серію розробок компанії для підвищення зручності пошуку потрібної продукції Bosch. Раніше було успішно представлено додаток по підбору автомобільних щіток склоочисників, який отримав багато позитивних відгуків користувачів.

Новий додаток Bosch доступний для безкоштовного скачування в AppStore за запитом «Bosch battery» або за посиланням: https://itunes.apple.com/ru/app/Bosch-battery/id565857811

Незабаром додаток буде доступний і для мобільних пристроїв, що працюють на платформі Android.

  • Легкий пошук потрібної АКБ за допомогою смартфону або планшета
  • Зручність у користуванні
  • Безкоштовно в AppStore
  • Незабаром очікується версія додатку для Android

Група компаній Bosch є провідним світовим постачальником технологій і послуг. У звітному 2012 році близько 306 тисяч співробітників забезпечили продажі на суму 52,5 млрд євро. Починаючи з 2013 року, діяльність групи компаній Bosch ведеться по чотирьох основних бізнес-напрямах: Автомобільні технології, Промислові технології, Споживчі товари, а також Будівельні технології та енергетика. У Групу компаній Bosch входять Robert Bosch GmbH і більше 360 дочірніх підприємств та регіональних компаній приблизно в 50 країнах. Разом з партнерами у сфері продажів і обслуговування компанія Bosch представлена майже в 150 країнах. Широка міжнародна конструкторська, виробнича і торгова мережа є основою для подальшого зростання компанії. У 2012 році компанія Bosch інвестувала в наукові дослідження і розробки більше 4,8 млрд євро, а також подала заявки на отримання понад 4800 патентів по всьому світу. Метою Групи компаній Bosch є створення продуктів і послуг, що підвищують якість життя і ґрунтуються на інноваційних технологіях з широким спектром можливостей.

Компанія була заснована в Штутгарті у 1886 році Робертом Бошем (1861-1942) як «Майстерня точної механіки і електротехніки». Особлива структура власності Robert Bosch GmbH гарантує Групі компаній Bosch підприємницьку свободу, що дозволяє здійснювати довгострокове планування і використати значну долю коштів для інвестування, забезпечуючи їй надійне майбутнє.

92% акціонерного капіталу Robert Bosch GmbH належить благодійному фонду Robert Bosch Stiftung GmbH. Контрольним пакетом акцій володіє Robert Bosch Industrietreuhand KG та виконує функції власника на підставі довірчого управління. Інша частина акцій належить сім'ї Бош і Robert Bosch GmbH.

Додаткову інформацію можна отримати на сайтах: www.bosch.ua, www.bosch.com та www.bosch-press.com