Новини компанії
26.08.2011

Купуйте оливу Neste Oil і Ваш автомобіль скаже Вам ДЯКУЮ!

Чи любите Ви свій автомобіль? На таке просте питання, кожен автолюбитель відповість «Так». Чи замислювались Ви хоч раз, що потрібно зробити для того, щоб любов була взаємною, адже автомобіль, не просто шматок заліза, а, в першу чергу, - засіб пересування, який потребує вимогливого догляду. Ось, наприклад, візьмемо такий витратний матеріал, без якого не обійдеться Ваш автомобіль, як олива. Вибираєте цей продукт Ви - автовласник, а використання самої оливи здійснюється не Вами, а Вашим транспортним засобом.

Ви можете вибирати продукт, керуючись такими критеріями як: ціна, бренд, країна виробництва тощо, але Вашому автомобілю, це зовсім не важливо. Зручна каністра у використанні чи ні, виготовлено цю оливу в країнах СНД або в Європі, для нього головне - якісний і правильно підібраний продукт!

Як зробити правильний вибір і придбати продукт, який задовольнить потреби як Ваші, так і Вашого автомобіля?

Компанія ТОВ «Укравтозапчастина» пропонує Вашій увазі мастильні матеріали
ТМ «Neste Oil», Фінляндія. Купуючи продукт даної торгової марки, Ви отримаєте і бренд, і ціну, яка відповідає якості.

Мастильні матеріали Neste Oil - це те, що потрібно Вашому автомобілю, адже використовуючи продукт цієї торгової марки, Ви зменшуєте знос двигуна автомобіля і збільшуєте термін його служби. За допомогою оливи вищої якості Neste Oil скорочується витрата палива і тим самим знижується навантаження на навколишнє середовище. Хороші антиокислювальні і термостійкі властивості оливи скорочують утворення нагару.

Вибравши оливу Neste Oil, Ви забезпечите надійний холодний запуск двигуна і роботу Вашого автомобіля в будь-яких умовах експлуатації. Тривалий термін використання, дозволить подовжити інтервали між змінами до максимально допустимих виробниками.

 

 

 

 

«Я люблю своє авто, а Ви?»

 

 

Купуйте оливу Neste Oil і Ваш автомобіль скаже Вам ДЯКУЮ !!!!!