Новини компанії
21.03.2011

Вже у продажу: гальмівні колодки DAfmi

Раді повідомити наших клієнтів, що в асортименті ТОВ "Укравтозапчастина" з'явилися елементи гальмівної системи відомого українського виробника DAfmi.

Компанія DAfmi наразі є найбільшим в СНД виробником елементів гальмівної системи, що представлені у широкому асортименті: понад 400 найменувань колодок дискового і барабанного гальма, 220 типів гальмівних шлангів для 2000 моделей автомобілів, гальмівні диски.

Колодки DАfmi – надійні в експлуатації, не потребують тривалого часу для приробітки. Мають високу механічну міцність, зберігають свої експлуатаційні властивості в районах з помірним, тропічним і холодним кліматом при температурі до мінус 60°С.

Сьогодні на заводі DАfmi випускається три лінійки гальмівних колодок: INTELLI, DAfmi-Т7 та DAfmi-plus.

INTELLI — остання розробка компанії, її основна перевага – дбайливе ставлення до гальмівного диска автомобіля. Останнє стало можливим завдяки використанню у фрикційній суміші виробу більш сучасного матеріалу – мінеральних волокон (!) – замість широко вживаної сталевої стружки.

DAfmi-Т7 — спільна розробка компаній DАfmi і Frimatec (Австрія), зберігає стабільні гальмівні характеристики при високих температурах і популярна у шанувальників спортивного стилю водіння.

DAfmi-plus — високоякісні колодки типу "Класік", відповідають уподобанням споживачів завдяки оптимальному співвідношенню ціни і якості. Область спеціалізації цих виробів – експлуатація у звичайних умовах.

Вся продукція сертифікована в Україні та Росії.