Новини компанії
24.12.2014

Bosch визнали найкращим брендом автомобільних товарів та послуг

Наш діловий партнер компанія Bosch стала лауреатом читацьких рейтингів у Німеччині в номінаціях «Кращі бренди 2014 року» та «Кращі бренди».

Саме таких висновків дійшли авторитетні європейські видання «Auto, Motor und Sport» і «Auto-Bild», підсумувавши результати досліджень рівня довіри автовласників до автомобільних брендів товарів та послуг.

Бренд Bosch посів перше місце в семи з двадцяти чотирьох категорій, запропонованих журналом «Auto, Motor und Sport». Читачам було запропоновано вибрати компанію, якій вони найбільше довіряють. У підсумку Bosch отримала перше місце і звання «Кращий бренд року» в категоріях акумулятори, освітлювальна техніка, фільтри, склоочисники, мережі СТО, обладнання та свічки запалювання. Результати дослідження були кілька разів ретельно перевірені і затверджені, а кількість учасників - 115 000 осіб - завірена нотаріально.

Опитування читачів «Auto-Bild» також підтвердило позитивне ставлення аудиторії до бренду. Компанія Bosch посіла перше місце в категоріях освітлювальна техніка, склоочисники, мережі СТО й свічки запалювання. Акумулятори Bosch в результаті голосування отримали подвійну перемогу: не тільки перше місце у своїй категорії, а й звання високоякісного продукту з тривалим терміном служби і найкращим співвідношенням ціни та якості.

«Акумулятори Bosch знову зарядили на повну», - так прокоментував авто журнал підсумки опитування. Таким чином, за результатами двох голосувань компанія Bosch стала найуспішнішим виробником автомобільних комплектуючих у Німеччині.