Новини компанії
03.08.2012

Автомобільні акумулятори для легкових автомобілів

Пропонуємо Вам ознайомитись з інформацією щодо асортименту та технічних характеристик АКБ Bosch, яка допоможе Вам у прийнятті рішення при виборі акумулятора для Вашого автомобіля

Будь-який сучасний автомобільний акумулятор Bosch є складним технічним виробом, що гарантує надійне забезпечення електроенергією та кращий пусковий струм порівняно з іншими європейськими виробниками. Саме високі технічні показники і висока якість виготовлення дозволяють Robert Bosch GmbH бути європейським лідером у постачаннях АКБ на первинну комплектацію провідним європейським автовиробникам. Автомобільні акумулятори Bosch поставляються на конвеєри Mercedes, Audi, BMW, PSA та Volkswagen.

Саме автомобільний акумулятор Bosch став першим акумулятором, який було встановлено не у підкапотному просторі, а у безпосередній близькості від пасажирів та водія в одному об'ємі кузова автомобіля. Таке компонувальне рішення стало можливим завдяки технологіям, які розробляються і використовуються при виготовленні АКБ.

Усім, навіть любителям далеким від " кулібінського" відношення до автомобіля, відома знаменита срібна технологія Bosch (Silver, Silver Plus), що забезпечує значну перевагу автомобільних акумуляторів під торговою маркою Bosch. Срібна технологія у сукупності з оригінальною структурою позитивного електроду (PowerFrame), лабіринтовою кришкою (Labyrinth system lid) і, звичайно ж, AGM гарантує автомобілістам, що використовують автомобільні акумулятори Bosch:

  • надійний пуск двигуна навіть у найлютіші морози та спеку (за умови справності бортової електромережі);
  • найвищий пусковий струм;
  • високу стійкість до глибокого розряду акумуляторної батареї, тобто тривалий термін служби;
  • повну необслуговуваність;
  • безпека експлуатації.

Зараз автолюбителям доступні 4 моделі європейських автомобільних акумуляторів Bosch:

Автомобільний акумулятор Bosch S6 AGM HighTec – джерело енергії максимальних можливостей.

Автомобільні акумулятори для легкових транспортних засобів Bosch S6 AGM HighTec, у тому числі з системами Старт-Стоп (Start-Stop)

Автомобільний акумулятор Bosch S6 AGM - джерело енергії максимальних можливостей. Новітня технологія, яка використовується в автомобільних акумуляторах Bosch AGM, дозволила зробити неможливим на 100% будь-яке обслуговування акумуляторної батареї, зробила електроліт на 110% не текучим, а сам АКБ на 120% стійкішим до вібрації.

Саме автомобільний акумулятор Bosch S6 AGM забезпечує не лише надійний стартовий пуск двигуна, але й надійне функціонування усіх електричних та, в першу чергу, електронних систем автомобіля при їх щоденній експлуатації. Недаремно основна частина автомобілів преміум класу європейських виробників вже на складальному конвеєрі комплектується акумуляторними батареями з технологією AGM. Частка Bosch у комплектації акумуляторними батареями OEM в Європі складає більше 55%.

Завдяки використанню революційної технології AGM та неперевершеній якості, автомобільний акумулятор Bosch AGM є флагманом світу АКБ, забезпечуючи своєму власникові наступні переваги:

  • багатократне число запусків, значно більше від стандартної АКБ;
  • найвищі показники ємності і пускового струму;
  • низький поріг розряду акумуляторної батареї;
  • 100% стійкість до вібрації;
  • збільшений термін служби при багатократному циклі розряд/заряд;
  • 100% необслуговуваність (maintenance-free);
  • абсолютна безпека;
  • встановлення у будь-якому положенні.

З літа 2010 року автомобільні акумулятори Bosch S6 AGM випускаються у 5-ти модифікаціях ємністю 60, 70, 80, 95, 105 А/ч та пусковим струмом 680, 760, 800, 850, 950 А відповідно. Габарити відповідають європейським стандартам акумуляторних батарей.

Залежно від оснащення автомобіля, стартерний акумулятор Bosch S6 AGM може бути рекомендовано до встановлення на сучасні автомобілі. АКБ, що комплектуються, мають ємність від 60 до 105 А/ч. А у разі оснащення автомобіля системою Старт-Стоп (Start-Stop), на нього встановлюється лише автомобільний акумулятор серії Bosch S6 AGM Start-Stop, оскільки простий АКБ не буде сприйнятий штатною електронікою та не витримає постійного циклічного навантаження розряду/заряду, пов'язаного з пуском двигуна.

У зв'язку з розвитком водомоторних плавальних засобів виникла потреба у стартерних акумуляторах для різних катерів і яхт малого та середнього розміру. Також не завжди є можливість придбати стартерний акумулятор від виробника катера або яхти. Справа не лише у вартості, а швидше у наявності та термінах постачання. Тому фахівці нашої компанії пропонують розглянути у якості альтернативи акумуляторним батареям з написом "marine" аналогічні по конструкції та технічним характеристикам автомобільні стартерні батареї, виготовлені по технології AGM (детальніше про технологію AGM дивіться у відповідному розділі), асортимент яких був значно розширений.

Автомобільний акумулятор Bosch S5 Silver Plus – високі стартерні показники та забезпечення великої кількості електронних систем.

Автомобільні акумулятори для легкових транспортних засобів Bosch S5 Silver Plus

Сучасні автомобілі, особливо представницького і бізнес класів, пред'являють дуже високі вимоги до автомобільних акумуляторів, які є джерелами енергії, що живлять бортову електричну мережу автомобіля. Це стосується, у першу чергу, забезпечення надійного пуску навіть найпотужнішого двигуна і безперебійного живлення усіх систем безпеки і комфорту.

Саме цим вимогам повною мірою відповідає автомобільний акумулятор Bosch S5 Silver Plus, що має наступні переваги:

  • пусковий струм, у порівнянні зі стандартною стартерною акумуляторною батареєю, вище на 30%, більш висока холодна влада провороту, ніж у стандартних автомобільних акумуляторах;
  • гарантований запуск двигуна навіть при найекстремальніших показниках термометру;
  • більш тривалий експлуатаційний період;
  • відповідає усім вимогам європейських виробників автомобілів для поставок на первинну комплектацію;
  • модельний ряд акумуляторів, що виробляються, охоплює більше 85% моделей сучасних європейських автомобілів;
  • надійне забезпечення електроенергією усіх систем безпеки і комфорту автомобіля, таких як ABS, ESP, мультимедійних споживачів і ін.;
  • практично відсутня саморозрядка;
  • швидке поновлення і підзарядка навіть при нетривалих поїздках у місті на короткі відстані та у заторах.

Автомобільні акумулятори Bosch S5 Silver Plus випускаються у 10 модифікаціях ємністю від 52 до 110 А/ч і пусковим струмом від 520 до 920 А. Встановлюються у легкові автомобілі, позашляховики, мало і середньо тоннажний комерційний транспорт.

Автомобильний акумулятор Bosch S4 Silver – висока ефективність роботи, розумова достатність, модифікації автомобільних акумуляторів для японських автомобілів (стандарт JIS, серия Азия (Asia).

Автомобільні акумулятори для легкових автомобілів Bosch S4 Silver для європейських(EN) і японських(JIS) автомобілів

Потужне універсальне джерело енергії для автомобілів будь-якого класу, оснащених стандартним сучасним набором енергоспоживачів. Модельний ряд автомобільних акумуляторів Bosch S4 Silver покриває 97% автомобільного ринку Європи за усі роки випуску. 12 моделей серії Bosch S4 Silver Asia розроблені відповідно до вимог стандарту JIS і можуть бути встановлені на більше 80% автомобілів виробників Азії.

Автомобільні акумулятори Bosch S4 Siver - прекрасний вибір для усіх автомобілів: від міської малолітражки до сучасного завойовника бездоріжжя. Вони мають наступні переваги:

  • пусковий струм на 15% вищий, ніж у стандартної стартерної АКБ;
  • сукупність використаних при виготовленні технологій забезпечує тривалий період експлуатації;
  • підходять для експлуатації у будь-яких автомобілях будь-якого класу;
  • більш ніж достатній запас енергії забезпечує не лише штатні споживачі енергії (електросклопідіймачи, мультимедіа, кондиціонер та ін.), але й додаткові (автономне підігрівання двигуна, ABS, EPS та ін.);
  • не лише відповідає усім вимогам європейських (EN) та азіатських(JIS) автовиробників, але перевищує їх по ємності (Ah) і стартовому струму (A), зберігаючи при цьому стандартні традиційні розміри.

Автомобільні акумулятори Bosch S4 Silver випускаються у 23 модифікаціях ємністю від 40 до 95 А/ч і пусковим струмом від 330 до 830 А. 11 моделей стандарт EN, 12 моделей стандарт JIS. Встановлюються у легкові автомобілі, позашляховики, мало тоннажний комерційний транспорт.

Автомобільний акумулятор Bosch S3 – перевага раціональності, високі технології та якість Bosch за помірну платню.

Автомобільні акумулятори для легкових транспортних засобів Bosch S3

Раціональний та економічний вибір для автомобілів з обмеженою кількістю додаткового устаткування без складних електронних систем безпеки і комфорту.

Автомобільний акумулятор Bosch S3 прекрасно підійде як для міської малолітражки, так і для автомобіля, який використовується як комерційний - таксі, доставка невеликих вантажів та ін., оскільки має наступні переваги:

  • автомобільний акумулятор, що повністю не обслуговується;
  • експлуатаційні характеристики на 5-10% вищі, ніж у аналогічних акумуляторних батарей цього класу інших виробників;
  • використання технологій, які застосовуються при виробництві у дорожчих моделях АКБ Bosch;
  • помірна ціна за якість Bosch.

Автомобільні акумулятори Bosch S3 випускаються у 10 модифікаціях ємністю від 41 до 90 А/ч та пусковим струмом від 300 до 720 А. Встановлюються у легкові автомобілі, малотоннажний комерційний транспорт.

источник: ООО "Роберт Бош"