Новини компанії
22.02.2013

Акумулятори Bosch L4 и L5 Deep Cycle для мобільного енергозабезпечення

ТОВ "Укравтозапчастина" представляє новинку від компанії Bosch: акумулятори Bosch L4 и L5 Deep Cycle для мобільного енергозабезпечення. Здійснити мрію про безмежну свободу під час відпустки теперь стало ще легше.

Відкривайте для себе найкрасивіші маршрути і зупиняйтеся у фантастичних місцях - Ви абсолютно незалежні! Вам не доведеться поступатися комфортом за умови, що Ви потурбуєтеся про правильне енергозабезпечення.

Bosch L4 и L5 Deep Cycle: електроенергія без під’єднання до мережі. Сьогодні автофургони і будинки на колесах вражають своїм комфортним і високотехнологічним оснащенням. Зростаючі вимоги до акумуляторів - наслідок прогресу. Саме у подорожі вирішальним чинником є надійне і максимально потужне енергозабезпечення, яке зможуть гарантувати акумулятори Bosch L4 и L5 Deep Cycle за будь-яких обставин.

Акумулятори Bosch L4 и L5 Deep Cycle забезпечать надійне живлення всіх пристрої, що споживають електроенергію в автофургоні:


Вас вабить водна стихія? Для того, щоб вода стала приємною пригодою, а не небезпекою, техніка на борту повинна працювати ще більш бездоганно, ніж на суші. Без надійного акумулятора нічого не вийде.

Акумулятори Bosch L4 и L5 Deep Cycle: свобода та енергозабезпечення. Разом з рівнем комфорту на катерах і яхтах підвищуються і вимоги до акумуляторів, які забезпечують електроенергією безліч пристроїв на борту: систему навігації, систему освітлення, оснащення камбуза, лебідки. Акумулятор повинен забезпечувати функціонування безлічі під’єднаних пристроїв. Краще, на що Ви можете покластися - найвища якість акумуляторів Bosch L4 и L5 Deep Cycle для використання на водних видах транспорту.