Новини компанії
22.01.2014

АКБ «АКОМ» - дипломант Всеросійського конкурсу програми «100 кращих товарів Росії»

13 грудня нашому партнерові ЗАТ «АКОМ», і його продукту - батареї «АКОМ 60» присвоєне звання дипломанта Всеросійського конкурсу програми «100 кращих товарів Росії».

Нагородження відбулося у рамках виїзного заходу комітету з промисловості Самарської губернської думи в адміністрації г.о. Жигулівськ. Директор за якістю ЗАТ «АКОМ» В. Ю. Гудков і випробувач-формувальник акумуляторного виробництва А.Н. Храмов були нагороджені почесними знаками «За досягнення в області якості» і «Відмінник з якості». У 2013 році конкурс проводився в шістнадцяте під гаслом «Екологічність, безпека і якість - стратегія, перевірена часом». На сьогодні ця подія є найвизначнішою в області оцінювання якості продукції російських виробників.

Дані про конкурентоспроможність конкурсної продукції формувалися на основі виробничих звітів, паспортів, посвідчень, свідотств, сертифікатів відповідності. За кожним показником конкурентоспроможності продукції проставлялися бали, порівнювалися характеристики продукції з характеристиками обраного для порівняння зразка.

Акумуляторні батареї «АКОМ» вже ставали переможцями конкурсів 2008 та 2011 років. У 2013-му підприємство у черговий раз підтвердило, що його продукція має високу якість, перевірену часом і відмінними відгуками покупців.

Результати конкурсу розміщені на сайті програми «100 кращих товарів Росії» (www.100best.ru), публікуються в каталозі. У черговий раз ЗАТ «АКОМ», як переможець, отримало право маркувати свій товар логотипом програми.