Новини компанії
14.09.2009

"Агро-Поділля 2009" збирає лідерів

12 вересня 2009 року в м. Хмельницькому відбулася XXV ювілейна виставка "Агро-Поділля 2009", у якій взяла участь Хмельницька філія ТОВ "Укравтозапчастина". Наша філія представила на виставці трактор КИЙ, продукцію компанії FOTON: FT-200, FT-250, FT-824 і міні-трактор Defіant DT-284. Понад чотири сотні учасників зібрала Хмельницька обласна сільськогосподарська виставка. Показати свої досягнення вирішили учасники із усіх куточків України. Участь у цьому заході для багатьох агропідприємств є не тільки можливістю представити й реалізувати свою продукцію, але й ознайомитися з новими науковими розробками, передовими досягненнями, обмінятися досвідом, налагодити комерційні контакти.

Ювілейна виставка стала особливою ще й тим, що був представлений значно розширений асортимент техніки для малого й середнього сільськогосподарського бізнесу. Істотно також збільшена пропозиція тварин кращих племінних господарств області для реалізації їх фермерам і приватникам, які хочуть займатися бізнесом по виробництву молока й м'яса. Зацікавили відвідувачів і розділи птахівництва, бджільництва, рибництва, посадкового матеріалу фруктових, ягідних і декоративних культур.

Присутні гості з інших областей нашої держави відзначали, що, хоча подібні заходи й проводяться в інших регіонах, Хмельницький є одним із кращих і найцікавіших. Недарма Хмельницький регіон був одним з перших, хто організував в Україні такі виставки й на сьогодні проводить їх уже чверть сторіччя.

Наша філія представила на виставці трактор КИЙ, продукцію компанії FOTON: FT-200, FT-250, FT-824 і міні-трактор Defіant DT-284