Новини компанії
11.06.2018

6-9.06.2018 року ТОВ «Укравтозапчастина» прийняла участь у щорічній виставці «Агро-2018»

 

 

 

 

 

 

На стенді компанії ТОВ «Укравтозапчастина» були представлені вже добре знайомі моделі тракторів Landini , LOVOL (FOTON), КИЙ-14102 потужністю від 83 до 212 к.с. серед яких звичайно виділялися «хіт продаж» Landini PowerFarm DT 110 (107 к.с.), унікальна модель трактору з високим кліренсом Landini Powerfarm 110 HC та топова модель 7-ї серії - Landini 7-220.

Вперше широкому загалу запропонували більш просту комплектацію моделі PowerFarm під назвою Landini Super 110 та менший по потужності – трактор Landini Powerfarm DT 90 (83 к.с.). Країна виробник всіх тракторів родини Landini – Італія.

Китайський виробник тракторів Lovol (Foton) вперше в Україні в рамках виставки «Агро-2018» представив новий трактор Lovol (Foton) 1304.

Сучасний європейський дизайн техніки, комфортна, герметична кабіна з високим рівнем шумоізоляції, кондиціонер, шестициліндровий двигун потужністю 130 к.с., виготовлений за ліцензією відомого європейського виробника двигунів Perkins, двопозиційне зчеплення LUK (Німеччина), повітряний компресор і ресивер, КПП 16 + 8 з реверсом, зовнішній повітряно-масляний фільтр, вал відбору потужності на вісім шліців, надійний передній міст DANA (Італія), підсилена задня навіска (2 гідроциліндри), комфортне сидіння Grammer (Німеччина) та доступна ціна - все це робить трактор Lovol (Foton) 1304 поза конкуренцією у своєму класі.

На додачу розроблені та діють привабливі програми кредитування від 0.001% річних та лізингу від 0.1% здорожчання. Завод з виробництва тракторів розташований в Китаї та перебуває у державній власності, що свідчить про особливі вимоги до якості тракторів. Виробник поставляє на український ринок трактори від 24 до 185 к.с. Станом на сьогодні в Україні продано вже понад 15 тис. тракторів даної марки.

Ексклюзивним дистриб’ютором тракторів Lovol (Foton) 1054 та 1304 в Україні є ТОВ «Укравтозапчастина». Продаж та сервісне обслуговування здійснюється через 45 філій ТОВ «Укравтозапчастина», розташованих по всій Україні. На виставці бажаючим укласти попередній контракт надавалися індивідуальні ціни.

Також на виставці «Агро-2018» був представлений трактор КИЙ-14102 у новому вигляді з часткою комплектуючих вітчизняного виробництва близько 50%. До основних новинок варто віднести передній міст балочного типу, уніфіковану задню гідронавісну систему, обладнану додатковими циліндрами, які в парі з основними в 1.8 рази збільшують показник можливого навантаження, новий сучасний пластиковий дизайн трактору, передні шини розміром 360/60R24, передбачена можливість установки додаткового баласту до 400 кг, кондиціонер.

Відвідувачі стенду ТОВ «Укравтозапчастина» побачили крім зазначеної техніки : шини, мастильні матеріали, акумуляторні батареї та запасні частини до автотракторної техніки. Підприємство має найширшу на ринку мережу філій з 45 представництв, яка забезпечує в т.ч. й сервісне обслуговування техніки.