Новини компанії
16.12.2011

40 тонн корисного навантаження і 550 кінських сил під контролем гальмівних колодок DAfmi

Партнер ТОВ “Укравтозапчастина”компанія "DAfmi" розпочала реалізацію нового проекту, що передбачає розробку, проведення випробувань і виробництво гальмівних колодок для кар'єрних самоскидів "Perlini" (Італія).

Актуальність цього проекту підтверджує той факт, що останнім часом кар'єрні самоскиди "Perlini" все частіше поповнюють автопарки будівельних організацій та гірничо-збагачувальних комбінатів в усіх країнах світу, в тому числі і СНД.

У 2011 році на підприємстві "DAfmi" виконується плановий комплекс робіт по черговому технічному переобладнанню заводу. Зараз цей процес знаходиться на завершальній стадії, що дає фахівцям "DAfmi" можливість реалізувати проект "Гальмівні колодки для самоскидів "Perlini", який є широкомасштабним як по об'єму конструкторських і дослідницьких робіт, так і по застосуванню цінного устаткування. Увесь цикл робіт, спрямований на реалізацію проекту, триватиме 6-8 місяців. Перша пробна поставка гальмівних колодок "DAfmi" для самоскидів "Perlini" запланована на лютий-березень 2012 року.

Для довідки:

Кар'єрні самоскиди "Perlini" (Італія) відомі з 1961 року. Нині "Perlini" виробляє кар'єрні самоскиди вантажопідйомністю від 30 до 95 тонн. За час свого існування підприємство реалізувало більше 12 000 самоскидів. У 2010 році компанія "Perlini" оголосила про партнерство з "Volvo Construction Equipment".