Новини компанії
25.11.2011

Щорічна нарада дистриб'юторів ВАТ«ШААЗ»

18 листопада 2011 року на Шадринському автоагрегатному заводі відбулася щорічна нарада дистриб'юторів ВАТ «ШААЗ». У м.Шадринськ приїхали керівники та менеджери торгових компаній, що реалізують продукцію з маркою «ШААЗ» у Росії та країнах ближнього зарубіжжя - Україні, Білорусії та Казахстані. У нараді брав участь і представник
ТОВ “Укравтозапчастина”.

ТОВ “Укравтозапчастина”, на сьогодні, має 40 філій, що розташовані по всій території України, тому наша компанія безсумнівно є дистриб'ютором, який територіально найближчий до кінцевого споживача і гарантує заводську якість та помірні ціни на продукцію ВАТ «ШААЗ». Під час таких нарад, у процесі конструктивних дискусій постачальника і споживача, розробляється злагоджена схема, що максимально враховує побажання клієнта як за нинішніми запитам так і на далеку перспективу.

За підсумками наради підписано контракт на співпрацю у наступному році, а за внесок у просування продукції ВАТ «ШААЗ» у 2011 році ТОВ “Укравтозапчастина” нагороджено відзнакою.

ТОВ “Укравтозапчастина” дякує ВАТ «ШААЗ» за надану довіру. Головне завдання, що ставить перед собою наше підприємство, на 2012 рік - підвищити рівень продажів у кількісному обсязі і поліпшити якість обслуговування клієнтів.